VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

1 Mayıs 2016

...........................

Bolu’nun Bahçelievler Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 39 yaşındaki Murat Çelik’ten 5 gündür haber alınamıyor. Aile evlatlarının başına bir şey gelmesinden endişe ediyor. Aile, oğullarının görülmesi durumunda 0 535 358 63 78 numaralı telefona haber verilmesini istediler

Çarşamba evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınmayan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu ifade edilen Murat Çelik’in ailesi karakola giderek kayıp başvurusu yaptı. Ailenin gözüyaşlı bekleyişi sürüyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Çelik’in psikolojik rahatsızlığı nedeniyle “daraldım, bunaldım” diyerek daha önce de 3-4 kez kaybolduğunu söyleyen Kardeşi Atilla Çelik, ağabeyinin akrabalarında kaldığını belirtti.

 “AŞIRI UNUTKANLIĞI VAR”

Polise ve jandarmaya durumu bildirdiklerini ve ağabeyi Murat Çelik’in bulunmasını beklediklerini ifade eden kardeşi Atilla Çelik, ağabeyinin 10 yıldır devam eden psikolojik rahatsızlığı nedeniyle aşırı unutkanlığı olduğunu belirterek bu rahatsızlığın son 2 yıldır arttığını ifade etti. Tedavisi gereği ağabeyinin sürekli kullanması gereken ilaçları olduğuna değinen Atilla Çelik, ilaçlarını kullanmayınca gittiği yeri unuttuğu için dönemeyeceğini kaydetti.

 “YA BİRŞEY OLDUYSA!”

Murat Çelik’in ailesi ise perişan durumda. Eşi ve biri 7, diğeri 10 yaşındaki iki çocuğu babaları Murat çelik’in bir an önce eve dönmesini istiyor. Kardeşi Atilla Çelik ise ağabeyi Murat Çelik’in hayatından oldukça endişe ettiğini söylüyor. Atilla Çelik, “Neler oluyor görüyoruz. En son Paşaköy’de kaybolan engelli bir vatandaş nasıl bulunmuştu. Ağabeyimi de öyle kıyıda köşede ölü bulacağız diye çok korkuyorum. Perişan olduk. Günler geçti hala bir haber yok” diyerek korkularını dile getirdi.

 KAHVERENGİ KETEN PANTOLON, MAVİ CEKET

Evden ayrıldığı Perşembe günü üzerinde kahverengi keten bir pantolon ve üzerinde mavi bir ceket olan 39 yaşındaki Murat Çelik’i görenlerin 155 Polis Hattı ya da 156 Jandarma ihbar hattı ile 0535 358 63 78 numaralı telefonu arayıp haber vermeleri istendi.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi - Arzu Sarı

1 yorum yapılmış
  • LeylaAydemir
    5 Mayıs 2016 • 04:57
    şahıs bulundu haberiniz yok sanırım haberi kaldırmamışsınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.