VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CESARET EDEMEDİLER...

1 Mayıs 2016

...................

 

Bolu’da 1 Mayıs İşçi Bayramı yürüyüşünde geçen yıl yapılan yürüyüş arasındaki fark çok kişinin dikkatinden kaçmadı. Geçtiğimiz yıl HDP bayraklarıyla yürüyen grup bu yıl diğer grupların arasına karıştı. Yürüyüşte HDP bayrağı yoktu.

Geçen yıl 1 Mayıs Bayramı nedeniyle düzenlenen yürüyüşte HDP bayraklarıyla yürüyen gruba bazı vatandaşlar tepki göstermişti. Hatta CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve HDP’li yöneticilerin yan yana yürümeleri büyük tepki çekmişti.

Bu yıl yapılan yürüyüşte HDP bayraklarının olmaması dikkatlerden kaçmadı. HDP’li şahısların Eğitim Sen ve diğer sendikaların arasında yürüdükleri görüldü. Polis HDP bayraklarının açılması durumunda izin vermeyeceği ifade edildi. 

5 yorum yapılmış
  • Onur
    1 Mayıs 2016 • 10:05
    Gazetenin adı ÖZGÜRBOLU ama haberin içeriği tam bir tezat. HDP yanlısı değil tam anlamıyla karşıtı bir insan olarak polisin bir siyasi parti bayrağı açılmasını engellemek saçmalık abidesidir. Diğer partilerden ayırırsan bu insanlar yaptıklarını, amaçlarını kendilerine hak olarak göreceklerdir. Polisimizin engellemesi gereken parti bayrağı açmak değil, bölücü sloganlar ve bölücü eylemler olmalıdır.
  • Vatanda
    2 Mayıs 2016 • 00:30
    Polis kimin üzerini aradı ben eyleme katıldım aramaya tanık olmadım.Ayrıca birçok eylemdeüst araması sendika tarafından talep ediliyor.HDP YE gelince MHP gibi mecliste yer alan bir parti.o zaman polis meclise girmesini de engellesin.
  • Emeki
    2 Mayıs 2016 • 00:50
    Özgürbolu olarak biraz da şu yandaş sendikaları sorgulasanız.Eğitim Sen'e saldırmayı bırakıp.
  • Muhterem
    2 Mayıs 2016 • 01:32
    Hayir HDP sevmezsiniz anlarim sahsen bende oy vermiyorum ama pilis HDP bayragina izin vermeyecekti de ne demek? Bu ulkenin en cok koltuga sahip 3.partisi. Bolu'nun Akit gazatesi olmasi yolunda ilerlemeyin ismini tasidiginiz ozgurluk bu degil sayin editor.
  • Boyac
    2 Mayıs 2016 • 13:23
    Tek sorun hdp nin bayragının açılıp açılmamasımı biraz mantıklı olun o bayrak öcalanı temsil ediyor açılmasına bnde sonuna kadar karşıyım 3 ay sonra askerim özgürlükten bahseden arkadaş sen hiç askerlik yaptın mı orda özgürlük varmı ölen masum insanlarda özgürlük varmı özgür olmak ölmektir bi bayrak için özgürlük kelimesini ne hale getirdiniz sizlerde kalakter kalmamış sizi koruyan askerlerin hiç hakkı yokmu sende Ayrıca helal editör
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.