VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI

11 Mayıs 2016

....................

Bolu’ya sağlıktan, eğitime 135 eser kazandıran merhum hayırsever işadamı İzzet Baysal için düzenlenen, ’Şükran Günleri’ saygı yürüyüşüyle başlarken, Bolulular yürüyüşe büyük ilgi gösterdi.

 5 Mart 200 tarihinde hayata gözlerinin yuman işadamı İzzet Baysal’a 1994 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet Madalyası verilmişti. Her yıl 11-13 Mayıs tarihleri arasında geleneksel olarak düzenlenen ve Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nce (AİBÜ) düzenlenen “İzzet Baysal Şükran Günleri” Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlandı. Daha sonra İzzet Baysal Caddesi boyunca saygı yürüyüşü yapıldı. 800 öğrenci üzerinde İzzet Baysal’ın resimlerinin bulunduğu tişörtleri giyerek cadde boyunca İzzet Baysal bayraklarıyla yürüyüş yapan protokol üyelerini ve vatandaşları selamladılar. Yürüyüşe,

DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, AİBÜ Rektörü Prof.Dr. Hayri Caşkun, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal'ın kızı Esin Avunduk, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ise şöyle konuştu, “Bolu’ya yatırımlarımız aralıksız devam ediyor sevgili amcam. Herkes biliyor ki, Bolulu evlatlarına verdiklerini hep karşılıksız verdin. Onlara verdiğin sayısız tesis için elbette ki karşılık beklemedin. Ülkemizdeki tüm hayırseverlerin gıpta ile izlediği bir insan oldun. 100 bini aşkın Bolulu sana sevgilerini verdi. Herkes sana dua ediyor. Seni özlüyoruz” dedi. 

  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
  • ŞÜKRAN GÜNLERİ COŞKUYLA BAŞLADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.