VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKILLARA DURGUNLUK VEREN SAPIKLIK

12 Mayıs 2016

......................

Bolu’da 60 yaşındaki şahsın komşusunun 10 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına başlanırken, şahıs hakkında 20 yıl hapis cezası istendi.

  Edinilen bilgiye göre, 2015 yılının Mart ayında Sümer Mahallesi’nde gerçekleşen olayda 60 yaşındaki Hüseyin A., komşusunun kızı 10 yaşındaki E.E.’ye apartmanın kömürlüğünde cinsel istismarda bulundu. Küçük kızın durumu ailesine anlatması sonrasında aile polise şikayetçi oldu. Hüseyin A. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.   

 Hüseyin A. ’nın yargılanmasına Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Hüseyin A. mahkemede, kendisine iftira atıldığını söyleyerek, “Beni apartmanda herkes tanır ve sever. Kız çocuğuna dokunmadım. Camiden geldikten sonra apartmanın önünde beklerken nasıldın diye sordum. Başka bir şey yapmadım” dedi.  

  10 yaşındaki E.E. ’nın babası Mahir E. ise, olaydan sonra Hüseyin A. ’nın olayı büyütmememizi ve istersek apartmandan taşınabileceğini söylediğini ifade etti. Hüseyin A.’dan şikayetçi olduğunu belirten baba, şahsın cezalandırılmasını istedi.  Mahkeme sanığın tutukluluk halinini devam etmesine karar vererek duruşmayı ileri tarihe erteledi.   

5 yorum yapılmış
  • bolulu
    12 Mayıs 2016 • 09:46
    işte bunlara gavur haci denir boşuna camii lere gidipte temiz camii leri kirletme dini bari pis emellerine alet etme
  • mudurnulu
    13 Mayıs 2016 • 01:44
    ben innamiyom once yargılamadan arastirilmak gerek belki aile adama bi kinine de ola bilir önce komsulara iki aile arasindaki durumu aratirip sonra yargılamak lazim
  • mer
    13 Mayıs 2016 • 07:53
    Yardıma ihtiyacı olan bir insanın ismini cekinmeden açık açık yaziyorsunuzda böyle bir şerefsizliği yapanın ismini neden kisaltiyorsunuz? Bunların isimlerini açık açık neden yazamiyorsunuz? Çıkınca size bişey yapmasından mı korkunuz yada ailesi mahkemeye verir uğraşması olmasın diye mi
  • pars
    13 Mayıs 2016 • 11:22
    böyle bi itama inanmak için önce empati kurmak gerekir siz kendinizi adamın yerine koyun 60 yaşınızdayken 10 yaşındaki bi çocuğa istismarda bulunabilirmisiniz ? her şey insan için geçerlidir arkadaşlar,bir iftira insanın hayatını bitirir,sizler böyle bi olayı yorumlarken lütfen failin kendiniz olabileceğinizi düşünün ya bi husümetten dolayı iftiraysa....?
  • Salihylmaz
    13 Mayıs 2016 • 13:20
    10 yasındaki kızın esinden ayrılmış bir ablası vardır. Huseyin beyin oglu ile arkadaşlık kurmuş bu ilişkiyi hüseyin bey onaylamamıştır. Ve bu abla kardeşini kullanarak hüseyin beyden acı bir intikam almaktadır. Adalet er geç yerini bulacaktırda ya toplumda haksız bir yere yapılan suçlama nasıl temizlenecek.yargılanmadan vurulan Etiket o insanda ne tahribat yaratacak. Yazıktır bu kadar kolay olamaz iftira..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.