VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DELEGE LİSTELERİNİ VERMİYORLAR"

26 Mayıs 2016

......................

 

Boluspor’da Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde Başkan adayı Necip Çarıkçı, mevcut yönetimin delege listelerini kendisine vermediğini söyledi. Çarıkçı, “Seçime iki gün kala bu şekilde bir çabaya girilerek Genel Kurulun şaibeli bir hale gelmesini ve halen kimlerin oy kullanılacağına dahi karar verilmemesini kabul etmek mümkün değildir. Bu konuda gerektiğinde yasal yollara müracaat edeceğimizi belirtmek isteriz” dedi.

Necip Çarıkçı, “Boluspor Kulübü Derneği'nin Dernek Tüzüğü gereği olağan genel kurul toplantısının 28.05.2016 tarihinde, Saat 14.30’da yapılacağı Kulüp tarafından bildirilmiştir. Yönetim Kurulu Mevzuat gereği ve Dernek Tüzüğüne göre Kurula Katılma hakkı bulunan üyelerin listesini düzenlemekle mükelleftir. Bu listeye göre Genel kurula katılma hakkı bulunan üyeler en az 15 gün öncesinden belirlenerek Genel Kurula çağrılacağı belirtilmiştir” ifadelerini kullandı.

“SÜREKLİ OYALANDIK”

“Bırakın 15 günü, Genel Kurula 3 gün kala bile ortada bir listenin olmadığı kimlerin oy kullanacağının hala muamma olduğu tarafımızca gözlemlenmiştir. Keza Genel Kurul üyeleri tarafından bizzat Kulüp binasına 2 kez gidilerek normalde herkesin incelemesine açık olan Genel kurul listesi incelenmek istenmesine rağmen sürekli olarak oyalanmış ve en son bugün listelerin hiçbir yerde yayınlanmayacağı kimseye gösterilmeyeceği belirtilmiştir.”

“YASAL YOLLARA GİDECEĞİM”

“Kulübe avukatım tarafından ilk önce dilekçe verilerek akabinde Noterlik Marifeti ile ihtarname çekilerek ve bizzat kulübe gidilerek genel kurula katılacakların listesinin ve mevzuat ve seçim gereği tüm üyelere açık olması gereken bilgi ve belgeler incelenmek istenmiş, mali durum hakkında bilgi istenmesine rağmen evrakların gösterilmesinden imtina edilmiştir. “Seçime iki gün kala bu şekilde bir çabaya girilerek Genel Kurulun şaibeli bir hale gelmesini ve halen kimlerin oy kullanılacağına dahi karar verilmemesini kabul etmek mümkün değildir. Bu konuda gerektiğinde yasal yollara müracaat edeceğimizi belirtmek isteriz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.