VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI KONGREDE KONUŞTU...

28 Mayıs 2016

..........................

Boluspor Başkan Adayı Necip Çarıkçı, Boluspor’un kongresinde yaptığı konuşmada neden aday olduğunu açıkladı. Geçmiş dönemde yaptığı çalışmalardan da bahseden Çarıkçı, “Bolu’da geziyorum herkes gözümün içine bakıyor, taraftar istiyor, basın istiyor, herkes istiyor, bu yüzden aday oldum.” dedi.

 

Konuşmasının başında geçmiş dönemde yaptığı çalışmalardan bahseden Necip Çarıkçı, “Öncelikle bu kulübe hizmet etmiş eski başkanlara teşekkür ediyorum. 2004 yılında başkan oldum. 24 yaşında yönetim kuruluna girdim. Boluspor 3. Ligde iken başkan oldum ve ligde kaldık. Daha sonra iki şampiyonluk iki çeyrek final bir de yarı final bir de Beşiktaş’la çeyrek final gördük. Bu 6 yılda bunları Bolu adına paylaştık. Bunu yaparken de sadece futbol demedik, sosyal tesis dedik tenis kortu dedik . Bir de 100 bin lira aylık gelir elde ettik bunları Boluspor’a kazandırdık. Şu anda 50 – 60 bin liraya indi. Boluspor başkanlığı zordur. Kim yaptıysa şimdiye kadar teşekkür ediyorum. Bu sosyal tesislerin 2005’te projesini biz yaptık. Emin abimiz taş koydu ama en son başkan Abdullah Abat noktayı koydu. Bu sosyal tesisler bir velinimet. Altyapı yetişiyorsa bu sosyal tesislerin çok faydası vardır. Borçlanma dedik. Necip Çarıkçı ikinci lig B grubu dedi. PTT zor bir grup bu ligde kalmak bile başarıdır. Keşke Bank Asya liginde 10 trilyon borç yapsaydım belki takım çıkardı. Ama başka takımlar para da koysa şampiyon yapamıyor. Ne yaptım, şampiyon olamayınca taraftar istifa dedi istifa ettim. Şampiyon yapamadım. Borçlanma konusu var. Baktığımızda 500 - 600 borç gözüküyor bunun içinde yaklaşık 750 binlik bir otopark borcu var. Buna ekliyorsun 7.3 milyon bir de Bolu Belediyesinin 2.3 milyon borç alınması var” dedi.

 “Benzinlikten 5 milyon kayıp var”

Benzin istasyonu ile ilgili de konuşan Başkan Adayı Necip Çarıkçı, 10 bin TL yerine 40 bin TL’ye kiraya verilebileceğini, bu rakamlarla Boluspor’un 5 milyonluk bir kaybı olduğunu söyledi. Çarıkçı, “2.3 milyonluk bir benzin istasyonu 10 yıllık veriliyor. Ayda 40 bin veren insanlar var. Hiç para kazanamayacaksınız 40 milyarlık kira ile 10 yıl vereceksiniz bu 7.5 trilyon eder. Burada 5 milyonluk bir para kaybı var.” diye konuştu.

 “Herkes istedi aday oldum”

Konuşmasının devamında neden aday olduğunu konusuna da değinen Çarıkçı, “Neden aday oldum? Bir taraftan temlik var. Bir taraftan UÇK’da 750 bin dosyamız var etti 3.8 milyon. Otoparkların geliri alınmış. Elimizde futbolcu desen 5 - 6 tane çıkmaz. Bolu’da geziyorum herkes gözümün içine bakıyor taraftar istiyor basın istiyor. Bu yüzden aday oldum.” dedi.

 “Ben Boluspor’a her zaman sahip çıkarım”

Başkan Adayı Savaş Abak’ın kendisi ile ilgili, başkanlığı almak istemediğine dair sözlerine de cevap veren Çarıkçı, “Başkan o zaman beni aradı Cavit Beyi çağır Savaş Başkanı çağır akşam toplantı yapacağız dedi. Ve saat 9’da toplantı yapmaya karar verdik. Ne olduysa oldu saat 5’te Savaş Başkan adayım dedi. Saat 8’de başkan aradı beni toplantı için, gerek yok dedik zaten aday çıkmış. Sordu Savaş sen aday mı oldun dedi başkan. O da evet dedi. Cavit Bey sordu bu zor görev sen bunu yapabilir misin ne kadar para koyacaksın dedi. Savaş Başkan bir milyon diye cevap verdi. Neticede hayırlı olsun dedi. Savaş kardeşime teşekkür ediyorum. O zaman takımı ligde tuttu. Ben ne zaman ihtiyaç olursa Boluspor’a sahip çıkarım.” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Yaar
    28 Mayıs 2016 • 11:36
    Sormak lazım eski yönetime ne kadar destek vermiş
  • bolulu
    29 Mayıs 2016 • 22:25
    kesin çarıkcı bir noktada tıkandiki başkan adayı oldu. Yoksa otel işi yarımmı kaldı yada boluya gelen takımları otelde konaklatırım diye düşündü. Birde demiş emin abi taş koydu diye sende emin abi şampiyon yapacağın zaman taş koydun bunu bilmeyenmi var.Neyse yinede boluspor önemli daha iyi yere getirde zamanla çıkar bunların kokusu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.