VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SERİ KATİL BOLU DAĞI'NDA GÖRÜLDÜ...

2 Haziran 2016

.....................

MİT, polis ve jandarmanın Türkiye’nin dört bir yanında aradığı seri katil Atalay Filiz’in 81 ile fotoğraflar dağıtılırken, zanlının son olarak Bolu Dağı’nda görüldüğü ortaya çıktı. Emniyet güçleri şahsı yakalamak için Bolu Dağı çevresinde de aramalarını sürdürüyor.

Öğretmen Fatma Kayıkçı’yı öldüren ve 3 yıl önceki çifte cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz için emniyet güçleri seferber oldu. 81 ile fotoğrafları dağıtılan zanlının son görüldüğü Bolu Dağı’nda arama yoğunlaştırıldı.

İstanbul Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra gerçek kimliği ortaya çıkan Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile 23 yaşındaki Rus sevgilisi Elena Radchikova cinayetinin de faili olduğu belirlenen Atalay Filiz’in yakalanması için İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tüm yurtta iz sürüyor. Filiz’in görüldüğü yerde yakalanması için 81 ile fotoğrafları gönderildi. Atalay Filiz’in dış görünümünde yapabileceği değişiklikler için farklı farklı fotoğrafları da gönderildi.

OTOBÜSTEN İNDİ İHBARI

Polisi yaptığı kamera çalışmasında Atalay Filiz’in son olarak Pendik Kaynarca bölgesinde görüntüsüne ulaşmıştı. Bu bölgede aramalar yapılırken bir otobüs firması çalışanından gelen ihbar üzerine özel bir ekip oluşturulup Bolu Dağı’na gönderildi. Otobüs firması çalışanının televizyonda gördüğü Atalay Filiz’i yoldan aldıklarını ve bu kişinin Bolu Dağında bulunan tesislere beş kilometre kala yolda indiğini söyledi. Bunun üzerine polis bölgesindeki ormanlık alanda ihbara yönelik çalışma başlattı. Polis, Filiz’in Edirne’de görüldüğü ihbarı üzerine de ilde ve sınır kapısında geniş çaplı arama faaliyetleri başlattı.

CİNAYET FİMLERİNİ İZLİYORDU

Sürdürülen soruşturmada Filiz’le ilgili birçok kişinin bilgisine başvuruldu. Bir arkadaşı Filiz hakkında ilginç detaylar verdi. Arkadaşı “Atalay okul yıllarında cinayet içerikli, korku filmleri izlemeyi çok seviyordu. Filmdeki tüm detayları analiz ederdi. Filmlerdeki katil yakalanınca, uzmanlar gibi yorumlayarak ‘Ben olsam böyle yakalanmazdım’ derdi” dedi. 

5 yorum yapılmış
  • merakettim
    2 Haziran 2016 • 07:26
    Tamamda o adamin surati neden gorunmuyor herkezi oldurdukten sonra mi gostereceksiniz
  • yonca
    3 Haziran 2016 • 01:36
    helal olsun kardeş bensoyluycektim sen benden once davranmışsın. google a atalay filiz diye yaziyorum adamın resimleri görünmüyor filtre uygulamıslar. gören haber versin deniliyor siz saklarsaniz biz nasil taniycaz arkadasim. verin bakalik butun hallerini bulunuyormu bulunmuyormu
  • ferzad
    3 Haziran 2016 • 01:57
    adamın suratını açın öldürülenlerin değil
  • sema
    3 Haziran 2016 • 08:49
    Göstermezler öldürmeye devam etsin diye şahsen ben görsem tanımam yalandan gösteriyorlar gerisi gelmiyor ziiiiit hemen geciyo,allah aşkına iş yapıyoruz diye halkı oyalamayin bırakın siz gölge yapmayın biz katilide buluruz hirsizida tanırız,cezasinida veririz evelallah
  • SOYADIFLZOLANLAR
    4 Haziran 2016 • 03:48
    BOLU İLİMİZDE SOYADI FİLİZ OLAN O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ ZAN ALTINDA KALIYORLAR. AKRABALIĞI VAR MI DİYE...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.