VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OPERASYONUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR

2 Haziran 2016

................................

Bolu polisinin 7 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 45 kişiden Y.D. isimli şahsın ölen dedesine ait evin bahçesine Hint keneviri ektiği ortaya çıktı. Yapılan operasyonda 960 kök Hint keneviri ele geçirildi.  

  Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bolu, İstanbul, Ankara, Zonguldak, Sakarya, Kocaeli ve Düzce'de eş zamanlı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 45 kişinin sorgularında Y.D. isimli şahıs Gerede'nin Tökür Mahallesi’nde ölen dedesine ait evin bahçesine hint keneviri ektiğini itiraf etti. Bahçede  960 kök Hint keneviri bulundu. Hint kenevirleri yakılarak imha edildi.

3 yorum yapılmış
  • Vatandan
    2 Haziran 2016 • 14:14
    polis arkadaslari kutluyorum tüm polis arkadaslara tesekkur ederim kim bilir kac insan zehirlenecekti sagolun var olun elinize yureginize saglik allah devlete zeval vermesin insallah
  • XxxxX
    2 Haziran 2016 • 19:22
    Ben bir 21 yaşında genç olarak kendi neslimden tiksinir oldum ,Bolu Emniyeti gerçekten görevlerini fazlasıyla yapıyor,tabiki bunlar hiç bir zaman bitmeyecek tükenmeyecek fakat polis memurlarımız caddede rahat rahat dolaşalım diye ,zavvallı annelerimiz daha fazla üzülmesinler diye eminimki ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarına eminim.
  • bolulu
    2 Haziran 2016 • 22:10
    allah güvenlik görevlisi arkadaşlardan razı olsun. belki ileride bizim çocuklarımızın bu tuzağa düşmesini engellediler.Belki çocuklarımız kullanıyor farkına varamamıştık teşekkürler polis kardeşlerimiz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.