VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVCİL'DEN SERT SÖZLER

5 Haziran 2016

..................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, eski İl Başkanı Mehmet Aydın’ı kastederek, “İl Başkanlığı dönemimde bir tane parti bayrağı asmayan kişi Meral Akşener gelmeden caddelerde bayrak asıyor” dedi.

Adem Evcil, gazetecilerle Park Kafe'de bir araya gelerek gündeme dair soruları yanıtladı. Evcil, Meral Akşener’i destekleyen ve Akşener için İzzet Baysal Caddesi’nde bayrak asan eski MHP İl Başkanı Mehmet Aydın’a sert eleştirilerde bulundu. Evcil, “İl Başkanı olduğu dönemde parti için bir tane bayrak asmayan şahıs, şimdi Meral Akşener için caddelerde bayrak asıyor. Diyecek biz söz yok. Biz kimlerine ne olduğunu biliyoruz” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • lkcGocaBolulu
    5 Haziran 2016 • 08:37
    Ülkücüler neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Amerikan ve paralel destekli güç odakları, tıpkı CHP'nin milli yapıdan uzaklaştırılarak pkkya yaklaşan dizaynı ve HDP'nin daha ılımlı genel başkanlarının kominist solcu ve emperyalist destekli Demirtaş ve Yüksekdağ ile değiştirilmesi gibi. Daha dün hilary clington, demirtaşla görüştükten sonra Akşenerle görüştü. MHP kökenli olmayan Akşener, MHP'yi bölecek. gücünü zayıflatacak ve haberde olduğu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.