VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VATANDAŞIN SABRI KALMADI....

9 Haziran 2016

..................

Mardin’in Midyat İlçesinde PKK’lı teröristler tarafından emniyet müdürlüğüne yapılan hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Şerife Özden Kalmış’ın babasının yaşadığı Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi Bolnak Sitesi’nin önünde toplanan 200 vatandaş terör örgütü PKK’ya sloganlarla tepki göstererek şehit polisler için dua okudular.

Gece saatlerinde ellerinde Türk bayraklarıyla evin önünde toplanan vatandaşlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak terör örgütü PKK’ya tepki gösterdiler. Vatandaşlar şehitler için dua okudular. Polis ekipleri evin etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

“ARTIK SABRIMIZ KALMADI”

Grup adına konuşan BBP Bolu eski İl Başkanı Mahmut Alan, “Bizim artık canımıza tak etti. Bolu’da bazı sendikaların HDP ile birlikte yürümelerini hazmedemiyoruz. Bundan sonra bu yapıların Bolu’da yürümelerine eylem yapmalarına izin vermeyeceğiz. Bu akşam hayatının baharında karnında bebekle caniler tarafından şehit edilen kardeşimiz için toplandık. Bizim sabrımız kalmadı” dedi.

  Grup İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

 

4 yorum yapılmış
  • elcemer
    8 Haziran 2016 • 22:07
    izin vermeyenlerin arasında bende olacagım
  • bolulugenc
    8 Haziran 2016 • 22:54
    helal olsun mahmut kardesim sonuna kadar arkanda destekciyiz varsa pkk destekcisi gosteri yapacak yerini bilelim yeter
  • mthi
    9 Haziran 2016 • 00:36
    tabi bu ülkeyi o sendikalar yönetiyor,kılıçtaroğlu yönetiyor bunların sorumlusu onlar size de ucuz kahramanlık düşüyor.dün gördük derdi sehit olan profili taciz var, uyuşturucu var, mala zarar var.insanların acılarına bile saygınız yok. varsa yoksa kan kin üstünden siyaset,insanların acıları üstünden menfaat devşirmek .bunlar kifayetsiz muhteris işi allah size akıl fikir ve vicdan versin
  • TUHAF
    9 Haziran 2016 • 06:48
    Şehit olan polis 6 aylık hamileymiş ve kulübe nöbeti tutuyormuş bir kişi de sormadı niye hamile bayan dışarı nöbette! Şehit olan polis sınıf öğretmeniymiş ve bir kişi sormadı, öğretmenimiz neden Midyat'ta nöbet tutuyor? Mahmut Alan bunları sor be!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.