VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADNAN TÜFEKCİ'YE VEFA

13 Haziran 2016

.................

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Karaçayır’da Boluspor tesislerinin önünde ve yanında bulunan boş arazilere antreman sahası yapılması için Çarıkçı yönetiminden projeleri istedi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile kulüp başkanı Necip Çarıkçı’nın yakın dostu olan, Boluspor için her dönem maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen rahmetli Adnan Tüfekçi’nin ismi yeni yapılacak olan antrenman sahalarına verilecek.

Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yapılacak futbol sahaları konusunda Karaçayır’da incelemelerde bulundu. Karaçayır’da bulunan 2 boş araziye 2 tane antrenman sahası yapılması için Çarıkçı’dan projeleri isteyen Başkan Yılmaz çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeledi. Her zaman Boluspor’un yanında olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yeni antrenman sahalarını Bolu’ya kazandırmış olacak.

“İSMİ SONSUZA KADAR YAŞAYACAK”

Öte yandan antrenman sahaları için projelerin kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Necip Çarıkçı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ederek, “Başkanımız her zaman olduğu gibi bu konuda da sağolsun ‘sahaları hemen yapalım’ dedi. 2 antrenman sahası daha kazanmış olacağız. Kalıcı başarılarda tesisleşme çok önemli. Yeni yapılan antrenman sahamızın birine aramızdan talihsiz bir şekilde ayrılan Adnan Tüfekçi abimizin ismini vereceğiz. Böylelikle tesislerimizde bir Boluspor aşığı olan Adnan Tüfekçi’nin ismi sonsuza dek yaşayacak” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.