VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

16 Haziran 2016

..........................

 

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Genç bir ekip kurmak için çalışmalara başladık. Geçen sezon oynayan 12–13 arkadaşımızla yollarımızı ayıracağız. Yeni bir takım oluşturulacak, bunun çalışmalarına başladık” dedi.

“OYUNCULAR HAKKINDA KARARIMIZI VERDİK”

Kırmızı beyazlı ekibimizin çiçeği burnunda Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Yönetimle birlikte oyuncu profili ve kriterlerini belirledik. Transferleri o kriterlere göre yapacağız. Kriterlerimizi ortaya koyduk, yönetim de bunu kabul etti. Çalışmalarımız bu yönde olacaktır. Bu ligde ilk defa çalışacağım. Hangi ligde olursanız olun, kurallarına ve şartlarına göre çalışmak zorundasınız. İç transfer konusunda detaya girmek istemiyorum. Yönetim kurulunda bazı şeyler konuşuldu ve bazı isimler hakkında kararlar alındı. Bununla ilgili bir şeyler söylemem doğru değil. Bu konudaki açıklamayı yetkililer yapacaktır” diye konuştu.

“5 YABANCI HAKKIMIZI DA KULLANACAĞIZ”

“Geçen sezon oynayan 12–13 arkadaşımızla yollarımızı ayıracağız. Bu nedenle yeni bir takım oluşturulacak. Bunun çalışmalarına başladık. Büyük ihtimale 9–10 Temmuz gibi kampa gireceğiz. İlk etapta Bolu'da buluşacağız. Transfer çalışmaları kapsamında tanınan 5 yabancı futbolcu hakkını kullanmak istiyoruz” dedi. 

1 yorum yapılmış
  • Asm
    16 Haziran 2016 • 15:04
    Emre anco umut soner adem yusufemre emrullah özgürözkaya Hasan kemal iskeleti sağlar bazıları kalacak tabi ama bu isimler başarı sağlar...başarı abidesi u 21 lere forma verilmesi ayrıca güzel çok doğru adımlar atılıyor tebrikler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.