VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"CHP SİYASİ ŞOV YAPIYOR"

19 Haziran 2016

.................

BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan, CHP’lilerin önderliğinde Pazartesi günü saat 12:30'da Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önünde yapılacak protestoya sert tepki gösterdi. Alan, “Daha yeni Şerife bacımızın çocuğuyla beraber şehit olduğu cenaze töreninden bu yana en ufak tepki vermeyenlerin sadece Facebook ve Twitter sayfalarında rahmet dileyenlerin Pazartesi günü milli değerimiz olan 10. Yıl Marşı'nı sahip çıkmak için insanları davet etmeleri çok inandırıcı değildir” dedi.

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in yıl sonu karne törenlerinde 10. Yıl Marşı’nın yasaklamasının yankıları devam ediyor. CHP teşkilatlarının önderliğinde Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önünde Müdür Yusuf Cengiz protesto edilecek.

"BIRAKIN TEPKİYİ HALK VERSİN"

Facebook sayfasından mesaj yayınlayan Mahmut Alan, “10. Yıl Marşı'na halkın tepki vermesi doğaldır. Çocukluğumuzdan beri bildiğimiz 10. Yıl Marşı'nın birden bire yasaklanmış şekilde haber yapılması tepkilere sebep olmuştur. Yalnız burada bir şey dikkatimi çekti. Facebook ve Twitter üzerinde Pazartesi günü Milli Eğitim önünde yapılacak protestoyu düzenleyenlerin CHP Milletvekili ve CHP'nin yöneticiler olduğunu görmekteyiz. Madem bu halkın tepkisi bırakın da halk tepki versin” ifadelerini kullandı.

“ŞERİFE BACIMIZ ŞEHİT OLDUKTAN SONRA NERDEYDİNİZ”

“Çünkü bana CHP'nin verdiği tepki inandırıcı gelmiyor. Daha yeni Şerife bacımızın çocuğuyla beraber şehit olduğu cenaze töreninden bu yana en ufak tepki vermeyenlerin sadece Facebook ve Twitter sayfalarında rahmet dileyenlerin Pazartesi günü milli değerimiz olan 10. Yıl Marşı'nı sahip çıkmak için insanları davet etmeleri çok inandırıcı değildir. Bu sadece ve sadece siyasi bir şovdur. Bu ülke ne çektiyse siyasi şovlardan çekmiştir. Milli Eğitim Müdürünün yaptığı bana göre mevcut hükümete Şirin gözükmek için yapılmış bir açıklamadır. Milli Eğitim Müdürü tarafsız olmalıdır. Sanane 2023’den. Yüzüncü Yıl Marşı'nı yaz ondan sonra 10.Yıl Marşı'nı konuşuruz. Bolu halkı üzerinde hangi siyasi görüş olursa olsun şov yapılmasına izin vermeyeceğimi yapısı da bunun halk tarafından karşılık görmeyeceğini buradan duyuruyorum”

5 yorum yapılmış
  • Tatar14
    19 Haziran 2016 • 08:21
    Eğitimi beş para etmez hale getirdiniz.bari arapça ya çevirinde bizim sonumuzda aynı Iran Irak suruye Afganistan gibi olsun.hiçmi kafanız calismiyor ya. Birde mudur olmuş.Atatürkun ve 10 yıl Marşının ne zararı var size.?
  • Yusuf
    19 Haziran 2016 • 15:15
    Tatar14 bak latin alfabesini aldık hemem hemen yüzde 70i kuran okuyamıyor benim alfabemi kime sorupta değiştirdiler hiç kimseye milletin evinden kuranı topladılar yaktılar arapça okumak yazmak yasaklandı kıçına don alamayan millete şapka aldırdılar ne hakları vardı en azından şimdi millet Ozgur şükür etmen gerekir ki ozgur bir ülkeyiz
  • AlpagutBey
    20 Haziran 2016 • 04:30
    Yusuf Osmanlının resmi dili Arapça değil Osmanlıcadır. Özellikle son dönemlerde (Araplar Osmanlıya İHANET edip İngilizlerin ve Fransızların sömürgesi olduktan sonra) halkın yaklaşık % 10 u okuma yazma bilmektedir. Yalnızca eğitimli insanlar Arapça okuyup anlayabilmektedir. Dolayısıyla Çok az kişi kuranı anlayabilmektedir. Halk yine öz Türkçe konuşmaktadır. Latin Alfabesine geçince Kuran Atatürk tarafından Elmalı Hamdi Yazara Tercüme ettirilmiş ve ücretsiz da
  • onur
    20 Haziran 2016 • 10:02
    Yusuf bey, bizim alfabemiz arapça değil osmanlıca idi. Tarihimizi düzgün öğrenelim. Sayın mahmut alan bey sizi severim ama illa hep sizin dediğiniz gibi olacak değil her şey. Şehidimiz oldugunda chp lilerde gidiyor hatta protesto bile ediliyorlar lakinnnnnnn burada chp ye laf atmanın mantıgı ne ? Sizde gidin chp liler gibi gerekli protestoyu verin 10.yıl marşını okutturmayan şahıslara ! Tepkinizi verdinizmi bilmiyorum 10 yıl marşını okutmayan şahısa bunuda yazayım.
  • FatmaDoan
    22 Haziran 2016 • 10:21
    Şov demiyelim,Etkiye_ Tepki meselesi.Ne olursa olsun değerlerle oynamamak gerekir.SAYGILARIMLA....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.