VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV OTEL MARKASI BOLU'YA GELİYOR

22 Haziran 2016

..................

Köroğlu Otel’inin arkasına yapılması planlanan ve avan projeleri hazırlanan 14 katlı otel için Dedeman Oteller zinciri ile görüşme yapılıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu’ya şuan Hilton ismi geliyor, bir de Dedeman ismi gelirse markalaşabilir miyiz konusunda çalışmalar yürüyor” dedi.

Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın’ın haberine göre, geçtiğimiz hafta bir ekibin Bolu’ya gelerek arsayı ve yapılmak istenen projeyi incelediği belirtilirken, 14 katlı otel projesini çizen ekibinde bu hafta içerisinde Dedeman Otelleri’nin mimari projesini hazırlayan ekipler bir araya geleceği belirtiliyor.

Bolu Belediyesi’nin arkasına yapılmak istenen 14 katlı otel projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yapılmak istenen otelin işletmesi için Dedeman Oteller zinciri yetkilileriyle bir araya geldik. İkinci aşama ise biz yapılacak bu otelin işletmesini de yapamayız. Öyleyse ulusal anlamda zincire sahip olan bir otel grubu burayı işletebilir mi? İşletirse şartlarımız ne olabilir? Bu konudaki görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu görüşmelerden mevcut alan projemizin işletmecilik anlamında yeterli olup olmadığı konusunda bir karara varacağız. Eğer mevcut projemiz işletme açısından çok ideal ise Bolu büyüklüğündeki bir il için hemen onun tatbikat projesini yapıp uygulama aşamasına geçeceğiz. Eğer eksikler görülüyorsa o zaman bu eksikliklerin tamamlanmasını konusunda ekibimizle görüşerek tatbikat projesine geçmek durumundayız. Tatbikat projesi bittikten sonra yapımının başlaması lazım” ifadelerini kullandı.

MARKA OTEL İSTİYOR

Marka bir zinciri Bolu’ya kazandırmak istediklerini belirten Başkan Yılmaz, “Bolu’ya şuan Hilton ismi geliyor, bir de Dedeman ismi gelirse markalaşabilir miyiz konusunda çalışmalar yürüyor. Şöyle bir sorunumuz var; Hilton dahil hiçbirisi mal sahibi olmak istemiyor. Sadece işletmenlik veya danışmanlık yapmak istiyorlar. Biz de her türlü şarta göre kendimizi hazırlıyoruz” diye konuştu

2 yorum yapılmış
  • FatmaDoan
    22 Haziran 2016 • 10:14
    Bolu deprem bölgesinde,depremin etkileri hatıralardan silinmeden 14 kat otelden bahsetmek bilim,teknik ve doğaya karşı gelmek demektir.Onun yerine Bolu'muza yaraşır doğaya saygılı yatayda gelişen mimari oteller yapılırsa Bolu turizmine daha faydalı olacaktır.Betonlaşma =gelişme anlayışı Bolu'yu turizmin çekiciliğinden uzaklaştırır.Bolu yeterince betonlaşmış durumda .Yeni betonlar ilave etmek Bolu'nun hayrına olmaz kanısındayım.SAYGILARIMLA...
  • FATMA
    24 Haziran 2016 • 01:24
    DİKKAT ETSİNLER DE YOLLARI KAPANMASIN.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.