VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR TOP BAŞI YAPTI

9 Temmuz 2016

.................

Boluspor, 2016-2017 futbol sezonu için sahaya indi. Kesilen kurban ve edilen dua ile sezona merhaba diyen kırmızı beyazlılar ilk antrenmanını Karaçayır’da kendi tesislerinde yaptı. Yeni transferlerin ve genç oyuncuların ağırlıklı olduğu kadro ile ilk çalışmasını yapan kırmızı beyazlılarda 23 oyuncu ilk antrenmana çıktı.

 Boluspor yeni sezon için top başı yaptı. Cumartesi akşam saat 18.00’de tesislerde ilk antrenman için sahaya çıkan kırmızı beyazlılar kurban keserek sezona merhaba dedi. Boluspor, ilk antrenmanda 23 kişiden oluşan kadrosu ile yeşil çimlere çıktı.Çok sayıda yönetici ilk antrenman için hazır bulunurken, teknik heyete ve tüm oyunculara yeni sezon hayırlı olsun mesajı verildi.

ANTRENMAN KISA SÜRDÜ

Yeni sezonun ilk çalışması da tesislerin sahası bakımda olduğu için Karaçayır’da bulunan 4’nolu sahada yapıldı. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir konuşma yapan teknik direktör Fuat Çapa oyuncularına ilk antrenmanı anlattı. 1 saat 30 dakika süren çalışma koşu ile başladı. Sezonun ilk çalışması olduğu için kırmızı beyazlı oyuncular için tempo fazla yüksek tutulmadı. Topla koordinasyon çalışması ile antrenman sona erdi.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

 Boluspor’da yeni transferlerden Dos Santos, Poepon, İsmail Yıldırım, Tunahan Çiçek, Özgür İleri, Furkan Şeker antrenmanda hazır bulundu. Geçtiğimiz yıl takıma büyük katkı sağlayan Hollandalı oyuncu Anco Jansen’de kırmızı beyazlıların yaptığı ilk antrenmanda yer aldı. Boluspor yönetimi ile yapılan görüşmelerin ardından takımda kalan kaleci Soner Şahin ve Cumali Bişi’de antrenmanda yer alan isimler oldu.

  • BOLUSPOR TOP BAŞI YAPTI
  • BOLUSPOR TOP BAŞI YAPTI
  • BOLUSPOR TOP BAŞI YAPTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.