VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAFA KARIŞTIRAN İDDİALAR...

13 Temmuz 2016

............................

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi’nde sekreter olarak görevli Özgür D.’nin derneğe gelen bazı erkek çocuklara sözlü cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. 15 ve 16 yaşlarındaki 3 erkek çocuk aileleriyle birlikte karakola giderek şikayetçi oldu. Özgür D. ifadesinde iddiaları kesinlikle kabul etmezken, polis ekipleri tarafından ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Bir çocuğun ifadesini geri çektiği ifade edildi.  

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan haberdeki iddialara göre, Özgür D.’nin Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi’ne gelen yaşları 15 ile 16 arasında değişen bazı çocuklarla cinsel içerikli sohbet yaparak telefonda sex içerikli sözler yazdığı iddia edildi. Çocuklardan 3 tanesinin durumu ailelerine bildirmeleri üzerine aileler çocuklarıyla karakola giderek şikayetçi oldular. Bir çocuk daha sonra şikayetinden vazgeçti. Konu savcılığa intikal edince, polis ekipleri Özgür D’yi ifadesini almak üzere karakola çağırdı.

“BUNLAR İÇİN SİZİN YAŞINIZ UYGUN DEĞİL”

Özgür D. ifadesinde iddiaları kesinlikle reddederken, derneğe gelen çocukların sorularını yanıtladığını cinsel içerikli sorular üzerine, “Siz bu konular için yaşınız müsait değil. İnsanların cinsel tercihlerini değerlendirmek bize düşmez. Bu konunun burada konuşulmasının gereği de yok’ dediğini söylediği ifade edildi.  

“HAKKIMDA TACİZ SUÇLAMASI YOK”

Özgür Dönmez’in “Konuyu evlerinde de konuşan çocukların ebeyveynlerine konuşmayı aktarırken konuşma içeriğinden rahatsız olan ailelerin hassasiyeti sonucu şikayet konusu olmuş. Hakkımda herhangi bir taciz suçlaması bulunmuyor” dediği belirtildi.

 İfadelerin ardından dosya savcılığa sevk edildi. Özgür D. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor...

 

4 yorum yapılmış
  • 1881
    13 Temmuz 2016 • 05:13
    Kirlediginiz yere bakar mısınız yazıklar olsun bunları yapanlara
  • Ozgrd
    13 Temmuz 2016 • 07:54
    ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCELERİ AKTARMASİ NEDEN SİZİ RAHATSIZ EDİYOR?
  • Burak
    13 Temmuz 2016 • 17:05
    ben bu arkadaşı tanıyorum kesinlikle böyle bişiy yapmaz o
  • Vatanda
    14 Temmuz 2016 • 14:28
    Böyle bişey yapıcak bi insan değil yakından tanıyorum,insanlara iftira atıcak kadar düşmeyin !
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.