VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN PLAJ MÜJDESİ...

13 Temmuz 2016

........................

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük gölü olan Bolu’nun Seben ilçesinde bulunan Seben Gölü’nde plaj çalışmaları başlıyor.  Seben’in AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Karadeniz, Akdeniz ve Ege’den getirilecek olan deniz kumuyla plaj yapacaklarını söyledi.

Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken  Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben Gölü’nde plaj yapacaklarının müjdesini verdi.

“Ege, Akdeniz ve Marmara’dan kum getireceğiz”

Abant Gölü’nün 7 katı büyüklüğündeki Seben Gölü’nde yapılacak plaja Türkiye’deki tüm denizlerden kum getireceklerini söyleyen Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “Yapacağımız plaja Karadeniz’den, Ege’den Akdeniz’den ve Marmara’dan kum getirerek plajımızı yapacağız. Buradaki amacımız tüm bölgelerimizin kumunu buraya getirerek ortak bir plaj oluşturmak. Yani tüm denizlerimizin kumunu aynı plajda buluşturacağız” dedi.

“Plaj için çok elverişli”

Özbağ, Seben Gölü’nün yüzmek için oldukça elverişli olduğunu belirterek, “Bilindiği üzere Seben Gölü Taşlı Yayla üzerinde yapıldı. Yani gölün zemini taş ve kaya. Yani burada çamura çökeğe rastlayamazsınız. Bölge plaj için elverişli yapıya sahip. Bu sebeple gölümüz su sporları ve yüzmek için oldukça elverişli. Yapacağımız plajla birlikte göle girmek için muhteşem bir ortam oluşmuş olacak” şeklinde konuştu.

“AK Parti İl Başkanımız destek sözü verdi”

Plajın en büyük hayallerinden biri olduğunu ifade eden Süleyman Özbağ, sözlerine şöyle devam etti;

 “Bu gölü yaparken en büyük hayallerimizden biri buraya plaj yapmaktı. Şu an herkesinde bildiği gibi gölümüzde su sporları yapılmaya başlandı ve oldukça da rağbet görüyor. Plajımızın yapılmasıyla birlikte gölümüz bölge turizmi açısından daha önemli bir hal alacak. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanımız Nurettin Doğanay buraya plaj yapılması için ellerinden gelen tüm desteği vereceğini açıkladı. Bu bizi ve bölge insanımızı oldukça heyecanlandırdı. Amacımız önümüzde ki yıl plajımızı hizmete açmak” dedi.

3 yorum yapılmış
  • lker
    13 Temmuz 2016 • 05:45
    Önce seben yolunu bitirsinler. Ne o öyle köy yolu gibi. Kaç yıl oldu. Asfalttan geçtik toprak yolu azcık düzleştirsinler ona bile razıyız.
  • enol
    13 Temmuz 2016 • 06:54
    Özgür Bolu Gazetesinin dikkatine; iyi güzel haber yapiyorsunuz fakat eksik ve yanliş bilgiler içermesin lütfen.2 senedir Seben in yollarini yapamadilar siz başarılı başkan olarak adlandiriyosunuz.Seben halkı sanayiye gitmekten bıktı.Bunun haberini yapin derim...Yer bildirmem gerekiyorsa eğer,Kızık yaylasindan başlayarak yaklasik 5 km bozuk yol...Arada sadece göl civari düzgün. Saygılarimla...
  • Maho
    13 Temmuz 2016 • 15:15
    Gelsinlerde şehir merkezindeki alpağutbey mahallesinin yollarına bi baksınlar bunlar, yolları yapmayacaklarsa yerine Kanlıca mantarı heykeli yapsınlar millet yollardan çok mantarları beğeniyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.