VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 01 AĞUSTOS PAZARTESİ

1 Ağustos 2016

.....................

1-Seben İlçesi Kesenözü Köyü halkından, Asım BEDİZ'in ablası, Afiyet ÜNAL, Aydın ve İzzet Baysal devlet hastanesi çalışanı Arif KAHYA'nın annesi; Ayşe KAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Kesenözü Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Alemdar Köyü halkından, Kadir, Nergül, Hayrettin ve Mustafa MEREY'in babaları, Emine MEREY'in eşi; İbrahim Ethem MEREY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Alemdar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Seben İlçesi Yuva Köyü halkından, (merhum) Ömer SAKA'nın eşi, Ömer,İbrahim ve Hasan SAKA'nın anneleri, Mustafa, Fatma, Emine ve Gamze SAKA'nın babaanneleri; Emine SAKA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Yuva Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Çele Köyü halkından, Hamid CEYLAN'ın eşi, Hatice, Mahmure ve Makbule CEYLAN'ın anneleri; Müzeyyen CEYLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çele Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Sağlık Mahallesi halkından, Emine ACAR'ın eşi, Zeynep ve Cüneyt ACAR'ın babaları; Hafız Ahmet ACAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.