VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 2 AĞUSTOS SALI

2 Ağustos 2016

.....................

1-Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Zeynep Kaya'nın eşi, Hatice Ulu, Salih Kaya, Fatma Kaya ve Serdar Kaya'nın babası, Karayollarından Emekli; Mehmet KAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Karaçayır Mahallesi sakinlerinden Emekli Öğretmen Merhum Mustafa Bülbül'ün eşi, Necla Ataman, Murat Bülbül ve Sema Coşkun'un annesi, Alper Ataman ve Ece Coşkun'un anneannesi, Murat Ataman ve Gündoğan Coşkun'un kayınvalidesi; Fatma BÜLBÜL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Salıbeyler Mahallesi sakinlerinden Köy Hizmetlerinden Emekli Semiha Özbay'ın eşi, Feriha Eyvazoğlu, Mustafa, Zafer, Muharrem Özbay'ın babası; Afer ÖZBAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Salıbeyler Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Hamidiye Köyü sakinlerinden Merhum Şaban Demir'in eşi, Emekli Öğretmen Seyfettin demir, Hacer Konuk, Emine Zile'nin annesi, Turizm Otelcilik Lisesi Öğretmenlerinden Yılmaz Demir'in bababaannesi; Nezaket DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamidiye Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Seviller Mahallesi eşrafından Erkan, Erdal ve Hacer Yılmaz'ın babaları, İsmail Yılmaz'ın kardeşi, Merhum Salih Yılmaz'ın oğlu; İbrahim YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

 
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.