VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN KUTLU'YA İKİNCİ DESTEK

5 Ağustos 2016

...................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, FETÖ operasyonunda evinde 2 adet şifreli 1 dolar ve FETÖ kitapları çıktığı iddiasıyla tutuklanan Bolu İl Genel Meclis eski Başkanı Mücahit Kutlu’yla ilgili olarak, “Söylediğim sözlerin sonuna kadar arkasındayım, Mücahit Kutlu kardeşimizdir. Mücahit Kutlu’ya sonuna kadar inanıyorum ve bunu söylemeyi üzerime bir borç olarak görüyorum. Benim ismimin Mücahit Kutlu’yla aynı yerde anılmasından gurur duyarım” dedi.

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve daha sonra savcılık kararıyla tekrar gözaltına alınarak tutuklanan Bolu İl Genel Meclis eski Başkanı Mücahit Kutlu’ya Ali Ercoşkun ikinci kez destek verdi. Köroğlu Televizyonu ana haber bülteninde Umut Dura’nın sorularını yanıtlayan Ercoşkun, polisin evinde yaptığı aramada, 2 adet şifreli 1 dolar çıktığı iddia edilen ve Fethullah Gülen’in kitaplarının bulduğu Mücahit Kutlu için, “Geldiği çizgi bellidir. Babası annesi ailesinin dünya görüşleri yıllardır ortadadır. Sonradan bu harekete dahil olan biri değildir. Maddi manevi bu hareketin içinde çaba sarfeden bir kardeşimizdir. Mücahit Kutlu’ya yöneltilebilecek en büyük alçaklık bu namussuzlarla katillerle bir arada zikredilmesidir. Diğer taraftan adli makamlar tarafından yürütülen soruşturma söz konusu ve tutukluluk söz konusu. Yürütülen operasyonla ilgili bir müdahale gibi bir durum söz konusu değil” diye konuştu.

“MÜCAHİT KUTLU’YA GÜVENİYORUZ”

“Biz Mücahit Kutlu’ya inanıyoruz güveniyoruz ve bunlarla birlikte olamayacağını söylüyoruz. Aynı şekilde eski il başkanlarımız Ömer Sayın, Mehmet Emin Güz’de benimle aynı şeyi düşünüyorlar ve bunu inanarak söylüyoruz. Beni tanıyan herkes bilir, inandığım bir konuyu kimseden korkmadan sonuna kadar savundum. Mücahit Kutlu’ya sonuna kadar inanıyorum ve bunu söylemeyi üzerime bir borç olarak görüyorum.”

“BAZILARI GERİYE BAKTIKLARINDA…”

“FETÖ ile mücadele bu örgüte yardım eden yataklık eden insanları vatandaşlarımız söylemesi gerekiyorsa, inandığımız güvendiğimiz insanları da söylemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Bir kişiyi baştan suçlu ilan etmek kişisel hak ve hürriyetlerine taciz içerir. Bu anlamda bunu özellikle söylemek istiyorum. Herkesin ailesi var çoluğu çocuğu var. İlerleyen zamanlarda bazıları geriye baktıklarına keşke bizde savunsaydık diyecekler. Ama çok geç olacak.”

“ONUR DUYARIM”

“Bir kesim Memur-sen üyesi olup açığa alınan birkaç kişi yüzünden beni Memur-Sen’le bir arada anmak istediler. Ben şunu söyleyeyim, beni Mücahit Kutlu’yla Memur-Sen’le aynı yerde anmalarından onur gurur duyarım.  Yeter ki beni, yurtdışında bu alçak örgüt elemanlarıyla iş tutanlarla aynı yerde tutmasınlar.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.