VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TERTEMİZ BİR DEVLET ADAMI...

10 Ağustos 2016

..................

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 2012 yılında İzmir Casusluk Soruşturması’nda fişlemeye çalıştığı Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi öncesi ve sonrasında örgüte karşı Bolu'da yaptığı çalışmalarla ve oluşturduğu raporlarla devlet adamlığını bir kez daha gösterdi.

2012 yılında Erzurum Aşkale İlçesi kaymakamlığı yaptığı dönemlerde, Paralel Yapı tarafından fişlenen ve hakkında iftiralarla dolu dosyalar hazırlanan Mustafa Özsoy, İzmir Casusluk Soruşturması’nda mağdur sıfatıyla verdiği ifade, paralel yapının kendisine kurduğu kumpası ortaya çıkartmıştı.

FETÖ’cüler hep önüne çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu dönemlerde, rakipleri tarafından paralelle işbirliği yapılarak karalanmak istenen Mustafa Özsoy’un, paralel yapı tarafından devlet kademelerinde sürekli önü kesilerek mağdur edilmeye çalışıldı.

Devlet adamlığını unutmadı 

Özsoy, Bolu’da Vali Yardımcısı olarak göreve başladıktan sonra, kendisine yapılan tüm kumpasları ve haksızlıkları unutarak devlet adamlığı karakteriyle görevine yerine getirerek, Bolu’da oluşturulan FETÖ raporlarının birçoğuna imzasını attı. İlimizde paralel yapının önemli isimlerinden olan FETÖ davasında tutuklu Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen’in abi dediği ve 15 Temmuz öncesi Makedonya’ya kaçan Oktay Güneş hakkında da raporu hazırlayan kişi olan Mustafa Özsoy, kurumlardaki Fetullahçı yapılanmanın temizlenmesindeki en önemli isim olarak göze çarpıyor.

Cesaret ve dik duruşunu hiç kaybetmedi

Ergenekon ve Balyoz davaları sürecinde Fetullahçı yapılanmanın hedefindeki isimlerden biri olan Mustafa Özsoy, İzmir Casusluk soruşturmasında da aynı yapı tarafından kumpas kurulan isimler arasında yer almıştı. Yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen devletine hiçbir zaman küsmeyen ve verilen görevi lakıyla yapan Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, görevde olduğu 2 yıl içerisinde hazırladığı raporlarla ilimizdeki FETÖ soruşturmasına en büyük desteği veren kişi olarak dikkat çekti. Bugüne kadar görev yaptığı tüm il ve ilçelerde efsane devlet adamı olarak anılan Mustafa Özsoy, duruşu ve cesaretiyle de ilimizde bir devlet adamının nasıl olması gerektiği konusunda en güzel örnek olarak karşımıza çıkıyor.  

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

5 yorum yapılmış
  • Sleymandolbun
    12 Ağustos 2016 • 06:09
    Allah yolunu açık etsin senin gibi gerçek Devlet adamı gerekli korkma yürü Allah seninle beraberdir
  • taylanimek
    11 Ağustos 2016 • 12:38
    Allah yolunu açik eylesin ...benim hayatımda en değer verdiğim insanlardan bitanesi..yakında onu çok güzel yerlerde göreceğiz... Her gittiği yerde efsaneler yaratan insan varolasın. KÖROĞLU.
  • Hasanirin
    11 Ağustos 2016 • 13:02
    Adam gibi adam
  • BNYAMNZTRK
    13 Ağustos 2016 • 08:45
    ALLAH İNANANLARLA BERABERDİR SENİN DİK DURUŞUN MAZLUMLARI AYAKTA DURMASINI SAĞLAYACAKTIR ALLAH YOLUNA TUZAK KURANLARI KAHRU PERİŞAN ETSİN ABİM
  • SelahattinKARAKO
    14 Eylül 2016 • 12:17
    Adam gibi adamdır sayın valimiz...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.