VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKTAY GÜNEŞ'İN KURBANLIK LİSTESİ

7 Eylül 2016

........................

FETÖ/PDY operasyonlarında gözaltına alınan 29 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.  Gözaltındaki şahıslardan bazılarının Bolu İl Özel İdaresi eski Genel Sekreter Yardımcısı Oktay Güneş’in evinde bulunan ajanda da kurban yardım yapacaklar listesinde oldukları belirtildi. Yurtdışına kaçan Oktay Güneş’e aylarca Bolu’da olmasına rağmen resmi bir işlem yapılmaması ise kafalarda hala soru işareti olarak duruyor.

Bolu Olay Gazetesi’nden Faruk Çidem’in haberine göre, Bolu İl Özel İdaresi esli Genel Sekreter Yardımcısı Oktay Güneş’in evinde FETÖ kapsamında yapılan aramada özel bir ajanda bulundu. Ajanda üzerinde inceleme yapan polis ekipleri, ajandanın bir bölümünde “kurbanlık yardımı yapacak kişiler” başlığıyla açılmış bir bölüm fark ettiler ve listede ismi yazılı olanlara yönelik operasyon yaptılar.

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında arama kararı olan firari Oktay Güneş ‘in son olarak Makedonya’da olduğu tahmin ediliyor.

2 yorum yapılmış
  • Deli
    7 Eylül 2016 • 05:36
    Ulan atiyonuz bari destekli atın dingiller...
  • aslan
    21 Temmuz 2023 • 23:43
    Kral adam gercekten bu adami cok seviyorum en yakin arkadasimin babasi bu adam adamdir adamin dibidir insan gibi kurban kesmis neden iceri aliyorlar ve operasyon yapiyorlar ki sanki insan kesecek estafirullah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.