VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ OPERASYONUNDA 5 KİŞİ TUTUKLANDI

7 Eylül 2016

......................

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 27 kişiden 5’i tutuklanırken, 17 kişi adli kontrol 5 kişi ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş ise savcılık tarafından mahkeme sevk edilmeden serbest bırakıldı.

  Edinilen bilgiye Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü operasyon kapsamında Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan aralarında Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş’ın da bulunduğu 27 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANAN İSİMLER

Savcılık 22 kişiyi tutuklama talebiyle adliyeye sevk ederken, 5 kişiyi serbest bıraktı. Mahkeme sanıklardan ziraat mühendisi Vedat Albuz, Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde sayman Adem Topal, pazarlamacı Yavuz Selim Alcı, makine mühendisi Uğur Aydın ve işçi Zeki Sarıoğlu çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Mahkeme 17 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş'ın da bulunduğu 5 kişi ise savcılık ifadelerinin ardından salıverildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.