VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ'CÜLERİN GÖZDE ÜLKESİ....

15 Eylül 2016

......................

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen  operasyonlarda haklarında arama kararı bulunan ve yurtdışına kaçan işadamı Adnan Daylan ile Bolu İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Oktay Güneş’in Makedonya’da olduğu iddia edilirken, son olarak yakalanan örgütün Bolu İl İmamı Şevket Kahraman’ın Makedonya’ya kaçmak isterken yakalandı.  

 FETÖ yapılanmasından önemli görevlerde bulunan ve 15 Temmuz kanlı darbe sonrası yurtdışına kaçmaya çalışan FETÖ’cülerin adresi Makedonya oldu. FETÖ’nün Bolu yapılanmasının önemli isimlerinden biri olan işadamı Adnan Daylan’ın 15 Temmuz öncesi yurtdışına kaçtığı bilinirken, Daylan’ın şu an Makedonya’da olduğu ileri sürülüyor. Ayrıca FETÖ’nün üst düzey isimlerinden biri olan Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Oktay Güneş’in de Makedonya’ya kaçtığı ifade edildi.

Bolu il imamı Makedonya’ya kaçmak isterken yakalandı

 Son olarak FETÖ’nün Bolu imamı olduğu ortaya çıkan ve örgüte bağlı okulda öğretmen olarak görev yapan Şevket Kahraman Makedonya’ya kaçmaya çalışırken Bolu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi’ne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Şevket Kahraman çeşitli yollarla kaçak olarak yurt dışına kaçmaya çalışırken, Kahraman’ın Makedonya’da saklanacağı öne sürüldü.

Örgüt Makedonya’da çok güçlü

Bolu’daki FETÖ’cülerin Makedonya’ya kaçma sebebi ise FETÖ’nün Makedonya’da 20 yıldır güçlü bir örgütlenme içinde olması iddia ediliyor. Ülkede bulunan özel okullarda örgüte üye yetiştiren ve Müslümanlardan topladıkları himmet paralarıyla gelir elde eden FETÖ’cülerin en güçlü oldukları ülkelerden biri Makedonya. Müslüman nüfusu fazla olan ülkede terör örgütünün lideri Fethullah Gülen tarafından çok sayıda özel okul açıldı. Aynı zamanda da Türk nüfusunun fazla olması nedeniyle FETÖ örgütlenme için Makedonya’yı tercih etmiş durumda.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.