VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAMLAŞMAYA NEDEN KATILMADIĞINI AÇIKLADI

15 Eylül 2016

..................

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın ortak bayramlaşma çağrısı sonucunda Bolu Valiliği tarafından Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine CHP katılmadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “PKK ile arasına mesafe koymayanlar ve FETÖ ile esasen hala kol kola olanlar ile bayramlaşmayı samimiyetsiz buluyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu Valiliği’nin Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği bayramlaşma törenine Cumhuriyet Halk Partisi katılım göstermedi. Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay bayramdan önce partileri ziyaret ederek, bayramlaşma töreninin tüm partilerle ortak yapılması teklifinde bulunmuş ve Bolu Valiliği de bunu kabul ederek, genel bayramlaşma töreninin Demokrasi Meydanı’nda yapılmasına karar vermişti.

TWİTTER’DAN CEVAP VERDİ

Tanju Özcan Twitter hesabından “PKK ile arasına mesafe koymayanlar ve FETÖ ile esasen hala kol kola olanlar ile bayramlaşmayı samimiyetsiz buluyorum” ifadelerini kullandı. Ak Parti’nin CHP ziyaretinde esen barış rüzgarına karşılık AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın ortak bayramlaşma çağrısı böylece başarıya ulaşamadı.

1 yorum yapılmış
  • ylmaz
    16 Eylül 2016 • 00:25
    PKK ve HDP ile kol kola yoluna devam eden terörist cenazelerinde bulunan HDP ile aynı kafada olan chpli şekillerdir özcan doğru demiş HDP yoksa CHP de yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.