VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAPA'DAN TARTIŞILACAK KARAR

18 Eylül 2016

...................

Boluspor Ümraniyespor deplasmanında son dakikada yediği penaltı golüyle berabere kalırken, Emre Kılınç’ın oyundan çıkması tüm dengeli değiştirdi. Ümraniyespor karşısında beraberlik golünü kalesinde golü gördükten sonra hemen arkasında cevap veren Boluspor’da Emre Kılınç’ın golden iki dakika sonra oyundan çıkması rakibi cesaretlendirdi.

Ümraniyespor karşısında 2-1 öne geçen ve galibiyete maç genelinde yakın olan Boluspor’da Emre Kılınç oyundan çıkınca Ümraniyespor takımını cesaretlendirdi.  Topla oyunda ve takımı öne çıkarmada etkili olan ve rakibine rahat nefes aldırmayan Emre Kılınç, karşılaşmada kırmızı beyazlıların 2–1 önde olduğu anda 63’üncü dakikada oyundan çıktı.

Bu dakikadan sonra daha cesaretli oynayan Ümraniyespor kendi alanından kolayca çıkınca Boluspor ileride hücum gücünde sıkıntı yaşadı. Genç oyuncunun oyundan çıkması da ev sahibi takım Ümraniyespor’un işine geldi.

2 yorum yapılmış
  • FATHKARA
    18 Eylül 2016 • 03:35
    HADİ TARTIŞALIM. ÇOK FUTBOL BİLİRSİNİZ YA. HER B.KTAN ANLARSINIZ
  • Emre
    18 Eylül 2016 • 04:18
    Jansen sakat olmayipta kadroya alınmadıysa gerçekten Fuat hoca dusunmeli bu konuyu emre çıkınca oyuna jansen girmiyorsa ve birde başka top tutacak adamın yoksa kadroya almıyorsa Fuat hocam çok puan kaybedersin kusura bakma...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.