VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN VALİ'YE GARİP SÖZLER

19 Eylül 2016

........................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Valilik tarafından düzenlenen bayramlaşmaya katılmadım. Katılmama kararı bana ait bir karardı. Burada Vali’nin samimiyetsiz bir şekilde davranması, en azından nezaketen beni veya partiyi aramaması hiç hoş değil. Vali maalesef bildiğimiz vali. Sadece AKP yönetiminin valisi gibi davranıyor. Hala milletin valisi olduğuna dair bir emare ben göremiyorum” dedi.

Bolu Valisi Aydın Baruş’un kendisini ve CHP’yi yok saydığını ifade eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Milli birlik ve beraberlikten bahsedeceksin ama şehrin valisi şehrin millet vekiline aklınca kapris yapmaya veya CHP’ye mesafeli durmaya devam edecek. Böyle bir şey yok. Yani sayın vali, valilik yapacaksa bu şehirde iki milletvekili değil de üç milletvekili olduğunun farkına varacak. Ben milletin temsilcisiyim. Hükümetin atadığı bir vali beni yok sayamaz, ikincisi CHP’yi hiç yok sayamaz. O yüzden böyle bir valinin düzenlediği bir bayramlaşmaya gönülden davet edilmedik ve  işte şeklen faks göndermiş faks ulaşmamış gibi böyle bir daveti samimiyetsiz buldum” ifadelerine yer verdi. 

“KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL”

Son olarak ilerleyen günlerde Bolu Valisi Aydın Baruş ile farklı bir tondan konuşacağını belirten Özcan, “Daha da önemlisi sayın valinin CHP’yi ve bu şehirde üç dönemdir halkın iradesi ile seçilen milletvekilini aklınca yok saymaya çalışmasını kabul etmemiz mümkün değil. Önümüzdeki günlerde de sayın valiyle yine farklı bir tondan konuşmaya başlayacağız. Durum oraya gidiyor” diye konuştu.

Kaynak - Emrah Öget - Takip Gazetesi

6 yorum yapılmış
  • SEMH
    19 Eylül 2016 • 04:06
    herkes kendine yakışanı yapar chp laf kalabalığı yapar !
  • Salih
    19 Eylül 2016 • 06:33
    Gündemden düşen vekil valiyi kullanarak gündeme gelmeye çalışıyor.
  • Mehmet
    19 Eylül 2016 • 08:47
    Burda gündemden düşen biri yok zaten gündemede ihtiyacı yok sn özcanın haklı vali vali gibi davranmıyor
  • vatanda
    19 Eylül 2016 • 13:33
    chp vekilisin anladık biliyoruz benim vekilim değilsin ilerleyen günlerde SAYIN VALİ AYDIN BARUŞ BEY LE daha farklı tonda konuşacağınızı söylemişssiniz emin olun bolu halkıda sizinle ilerleyen günlerde daha farklı konuşacaktır... bunuda yazın unutmayın gerçi siz zaten karmaşa kaos istiyorsunuz.. yalnız bir kere daha valilik önünde yahutta VALİ BEYİN şahsına yapacağınız herhangi bir eylemde.. şahsım adına söz veriyorum ALLAHIN izni ile gerekeni yapacağım. iy
  • Umt
    19 Eylül 2016 • 21:41
    Darbe akşamı ve sonrasında neredeydin Tanju özcan
  • Adem
    20 Eylül 2016 • 11:56
    Bu zihniyet anca ortalığı karıştırmaya yarar, millet darbeye direnir bunlar markette, millet şehit olur gazi olur, bunlar PKK taziyesinde, bir kez de milletle beraber olun, ama insanlık yok, hainlik diz boyu!..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.