VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT ÇELEN'DEN SERT FETÖ CEVABI

19 Eylül 2016

....................

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç içerisinde Suat Çelen’in de başkanı olduğu 9 federasyon başkanına FETÖ Terör Örgütü ile ilişkisi olduğu gerekçesi ile istifa etmesi çağrısında bulunduğu iddiasına Çelen’den jet yanıt geldi.

 Bolu’nun yetiştirdiği milli sporculardan, Bolu Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Jimnastik federasyonu Başkanı Suat Çelen’e FETÖ bağlantısı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bakan Kılıç’ın en kısa sürede diğer 8 federasyon başkanı ile birlikte Suat Çelen’in de istifasının alınması talimatını verdiği iddia edilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Hentbol Federasyonu, Halter Federasyonu, Tekvando Federasyonu, Judo Federasyonu, Çim Hokeyi Federasyonu, Atletizm Federasyonu, Jimnastik Federasyonu, Yüzme Federasyonu ve Gelişmekte Olan Sporlar Federasyonu Başkanlarının istifasını istediği haberlerine Çelen’den jet yanıt geldi.

SUAT ÇELEN İDDİALARI YALANLADI

Suat Çelen yaptığı açıklamada, “Son günlerde bazı internet sitelerinde, ‘Spor Bakanı'nın imzasıyla 61 federasyon başkanına bir yazı gönderilerek, Rio Olimpiyatları'nda elde edilen başarısız sonuçlar sonrası istifa etmeleri istendi. Bunun yanında 9 federasyon başkanına ise FETÖ/PDY bağlantıları nedeniyle istifalarının istendiği öğrenildi’ şeklinde haber yayınlanmış ve "FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle istifası İstenen federasyonlar" olarak 9 federasyonun adı belirtilmiştir. Cimnastik Federasyonu Başkanlığı ve şahsım olarak bahsedilen konularla ilgili yazılı veya sözlü herhangi talep almadığımı kamuoyu önünde önemle belirtmek isterim. Bahsi geçen haberlerle ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.