VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜPÇÜ'DEN YÜZDELİ FETÖ AÇIKLAMASI

26 Eylül 2016

.....................

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, FETÖ operasyonlarını değerlendirirken, yapılan itirazlar ilgili olarak, “Bolu'daki itirazları ele aldığımızda, itirazlarla ilgili kısım belki bunun %10'una bile tekabül etmiyor. Dolayısıyla ben kalbi olarak söylüyorum, %99 ciddi bir isabet var” dedi.

“OPERASYONLARIN ELBETTE ARTISI EKSİSİ OLACAK”

“Bolu'daki sayıları nazar itibara aldığımızda itirazlarla ilgili kısım belki bunun %10'una bile tekabül etmiyor. Dolayısıyla ben kalbi olarak söylüyorum, %99 ciddi bir isabet var. Elbette ki yanılma payı, artısı eksisi olacaktır. Bununla ilgili de hükümetimiz, bakanlarımız bu konuyla ilgili tüm siyasetçilerimiz de tüm siyasi partilerimiz de demokrasi düşmanlığı karşısında adam gibi duran sosyal demokratlarımızda, alperenlerimizde, ülkücülerimizde, muhafazakar demokratlarımızda,  Ak Partililerimiz de bunu söylüyor.  Yapılan yanlışlıklar varsa buna ilişkin aynı metodolojiyle tekrar bu mağduriyetler giderilebilir. O yüzden de bu konuda hassas davranmaya çalışıyoruz.”

“OPERASYONLAR DOĞRU GİDİYOR”

“Şüphesiz ufak tefek yanılmalar olabilir. Ama bununla ilgili bize müracaat edenlere de aynı şeyi söylüyoruz.  Sabırlı olsunlar. Çünkü 250 tane şehidimiz 2 bine aşkın gazimizin olduğu bir coğrafyada mangal gibi yürekleriyle demokrasi adına hak adına adalet adına duruş sergileyen insanların elbette ki bu ülke üzerinde bir hakları var. Ben operasyonların çok doğru bir şekilde gittiğini düşünüyorum.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.