VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR ESKİŞEHİR'E GİTTİ

1 Ekim 2016

.................

Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor karşılaşması için hareket etti. Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Taraftarlarımızda yoğun bir şekilde orada olacaktır ve bizi destekleyeceklerdir. İç sahada gösterdikleri desteği orada da gösterirlerse biz daha iyi motive oluruz” dedi.

  Boluspor, Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sonlandırırken, karayolu ile Eskişehir’e hareket etti. Hareket öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Eskişehirspor maçında taraftarlara büyük iş düştüğünü ifade ederek, “Eskişehir karşılaşması bizim için çok önemli. Eskişehir’un ligde mağlubiyeti yok. Taraftarımızın desteğini daha fazla hissetmek istiyoruz. Eskişehir’e galip gelmek için gidiyoruz” diye konuştu.

KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ

Antrenman sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fuat Çapa "Hazırlıklarımız gayet iyi geçti. Maçın ciddiyetini ve önemini çok iyi biliyoruz. Eskişehirspor bizden bir puan geride olsa da ligde hala mağlubiyeti olmayan bir takıma karşı oynayacağız. Taraftarlarımızda yoğun bir şekilde orada olacaktır ve bizi destekleyeceklerdir. İç sahada gösterdikleri desteği orada da gösterirlerse biz daha iyi motive oluruz. İnşallah mutlu bir şekilde Bolu'ya döneriz. " şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.