VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YEDİGÖLLER'E TAM PUAN....

1 Ekim 2016

....................

Bağımsız Uluslararası Seyahat Sitesi TripAdvisor web, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı 22 Milli Park'a 4,5 - 5 yıldız arasında puan verdi. Sitenin yaptığı puanlamaya göre, son dönemlerde dizi çekimlerinin ilgi odağı olan Bolu’nun doğa harikası mekanı Yedigöller Milli Parkı en yüksek puan alan yerler arasında yer aldı. Son olarak Star TV’de yayınlanan Paramparça dizisinin bir bölümü Yedigöller’de çekilmiş ve milli parka olan ilgi artmıştı.

Bağımsız Uluslarası Seyahat Sitesi olan TripAdvisor, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı 22 Milli Park'a 4,5 - 5 yıldız arasında puan verdi. 5 yıldızın en yüksek puanı temsil ettiği derecelendirmede

Yedigöller de, en çok ziyaret edilen seyahat sitelerinden birinde en yüksek puana sahip 22 milli park arasındaki yerini aldı. Yedigöller Milli Parkı, Peribacaları ile ünlü Göreme Milli Parkı, Soğuksu Milli Parkı, Sinop Tatlıca Erfelek Tabiat Parkı, 26 Ağustos Tabiat Parkı gibi yüksek puan alan yerlerle birlikte değerlendirildi.

 En yüksek puana sahip 22 milli parkın adları ise şöyle:

Güzeldere Şelalesi,  Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı, Yedigöller, Göreme, Saklıkent, Dilek Yarımadası, Artvin Karagöl Sahara, Kızıldağ, Ilgaz Dağı, İğneada Longoz Ormanları, Altındere Vadisi, Kuşcenneti, Küre Dağları, Kazdağları, Yozgat Çamlığı, Sultansazlığı, Soğuksu Milli Parkları; Sinop Tatlıca Erfelek, Darıdere, Dülükbaba, Bafa Gölü ve 26 Ağustos Tabiat Parkları.

  • YEDİGÖLLER'E TAM PUAN....
  • YEDİGÖLLER'E TAM PUAN....
  • YEDİGÖLLER'E TAM PUAN....
  • YEDİGÖLLER'E TAM PUAN....
  • YEDİGÖLLER'E TAM PUAN....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.