VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜLÜNK'TEN MUHTEŞEM BOLU ANALİZİ

3 Ekim 2016

.......................

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve FETÖ’yle mücadelenin baş kahramanlarından Metin Külünk, Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci’ye Bolu’yla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Külünk, “Bolu FETÖ için stratejik bir il. Bolu’da örgütle mücadelenin daha kapsamlı ve dikkatli yapılması gerekiyor” dedi. Külünk ayrıca, “Bazı kişilerin bilindiği halde birileri tarafından kollamaya çalışıldığını da biliyoruz. Herkes yaptığı işe dikkat edecek” diye konuştu.

17-25 Aralık sonrasında birçok ilde Fethullahçı Terör Örgütü’yle mücadelenin geç kalındığını, bu illerden birinin de Bolu olduğunu ifade eden Metin Külünk, “FETÖ ile mücadelede Bolu geç kaldı.      17-25 Aralık sonrası örgütle mücadele yapmayan iller 15 Temmuz sonrası hazırlıksız yakalandı. Bu illerden birisi de Bolu. Eğer zamanında gereken önlemler alınsaydı bugün durum böyle olmaz ve geç kalınmazdı” ifadelerini kullandı.

AİBÜ’DE YAPILANMAYA DİKKAT ÇEKTİ

Bolu örgüt için geçiş güzergahı ve örgütün önemli illerinden bir tanesi. Özellikle Abant İzzet Baysal Üniversitesinde yaşanan FETÖ yapılanmasına dikkat çekmek gerekiyor. Yetkililer daha dikkatli olmalı.”

“BOLU'DA GÜÇLÜ BİR BASIN VAR”

“Bu süreçte Bolu’da yerel basına da büyük görev düşüyor. Yerel basının kendilerine ulaşan bilgileri açık bilgi haline getirerek sürece destek olmalı. FETÖ ile yapılan mücadeleye tüm kesimlerin katkı sağlaması gerekiyor. Bolu’da güçlü bir yerel basın var. Basın bu süreçte kendilerine gelen bilgileri haber yaparak açık bilgi haline getirerek sürece katkı sağlamalıdır. Bu örgütle toplumun tüm kesimleri el ele vererek mücadele etmek zorundayız.”

“BİRİLERİNİN KOLLANDIĞINI BİLİYORUZ”

“Bolu örgüt açısında çok önemli bir il. AİBÜ’deki FETÖ yapılanmasının üzerine daha fazla gidilmeli. Örgütle yapılan mücadelede eksikler ve yanlışlar olabilir. Bugün bir yanlışlık varsa bunu da konuşabiliriz ve bunları düzeltme şansımız var. Ama 15 Temmuz’da darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı, bugün bunları da konuşamayacaktık. Onun için sabırlı olmamız gerekiyor. Bahsettiğimiz örgüt tanımlanabilir bir örgüt değil. Bugün hala yolda yürüdüğümüz kişi bu örgütle bağlantılı olabilir. İşimizin zor olduğunu biliyorum. Fakat bazı kişilerin bilindiği halde birileri tarafından kollamaya çalışıldığını da biliyoruz. Herkes yaptığı işe dikkat edecek.”

“BU SÜREÇ UZUN SÜREBİLİR”

“Örgütün bütün üniversitelerde büyük bir yapılanma içine girmiş. Örgüt için üniversiteler çok önemli. AİBÜ’de örgüt için çok önemli bir üniversite. Yetkililer daha dikkatli olmalı ve mücadeleyi ona göre yapmalılar. Bu süreç uzun sürebilir. Herkes sabır ve titizlik içinde örgütle daha dikkatli mücadele etmeli.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.