VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN NET MESAJ

14 Ekim 2016

...................

 

 

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, facebook hesabından ilerleyen günlerde bürokraside önemli değişiklikler olacağı sinyalini verdi. Doğanay, “Doğru çalışan bir makinada sorun varsa,sıkıntılı olan parçaları değiştirmek zorundasınız aksi takdirde yola devam edemezsiniz unutmayın” şeklinde paylaşımda bulundu.

AK Parti İl Başkanı olduğu günden bu yana başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Nurettin Doğanay, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajla değişim sinyalleri verdi. Geçtiğimiz aylarda özellikle FETÖ ile mücadele konusunda zaafiyet gösteren hiç kimseye tahammülleri olmadığını dile getiren Doğanay yayınladığı mesajla sanki önümüzde ki günlerde bazı değişimlerin olabileceğini işaret etti.

Doğanay’ın hemen Ankara dönüşü yayınladığı “Doğru çalışan bir makinada sorun varsa, sıkıntılı olan parçaları değiştirmek zorundasınız aksi takdirde yola devam edemezsiniz unutmayın” şeklinde ileti yazarak bürokrasiye mesaj verdi.

1 yorum yapılmış
  • MustafaDEER
    14 Ekim 2016 • 07:30
    Doğru, dürüst ve iş yapacak kapasiteli insanlara referans verilmiyor ki sayın başkan. Ne demek istediğimi anladınız her halde !!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.