VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK ACI HABER...

15 Ekim 2016

.......................

Kocaeli’den öğle saatlerinde acı haber geldi. Bolu’da yaşayan ve geçtiğimiz hafta annesiyle birlikte İzmit’te tuttukları evde yaşamaya başlayan 19 yaşındaki genç kız çıkan yangında hayatını kaybetti. Anne ve kızının vardiyalı olarak fabrikada çalıştıklarını bildirildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Nergis sokakta bulunan 4 katlı bir evin 3. katında meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek öldü. Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce Bolu'dan iş için İzmit'e gelen Ayfer Alpat (19) ve annesi Fatma Çakmakçı'nın kaldığı evde sabah saatlerinde yangın çıktı. Elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda evi sardı. Üst katta olan komşuların fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

ANNE KIZ FABRİKADA ÇALIŞIYORDU

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ettikleri alevleri kısa sürede kontrol altına aldılar. Sokağı dar olması nedeniyle zorluk çeken itfaiye ekipleri daha sonra evde yaptıkları incelemede bir genç kızı hareketsiz şekilde yatarken buldular. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Alpat'ın hayatını kaybettiği belirlendi.  Komşularının verdiği bilgiye göre anne ve kızının bir hafta önce eve taşındıkları öğrenildi. Bolu'dan geldikleri öğrenilen anne ve kızın, vardiyalı olarak fabrikada çalıştıklarını bildirildi. Anne Fatma Çakmakçı'nın bir süre önce eşinde boşanarak kızıyla birlikte Kocaeli’ne yerleştikleri ifade edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.