VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN FETÖ OPERASYONLARIYLA İLGİLİ KONUŞTU.

15 Ekim 2016

.....................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bir kişinin FETÖ ile alakalı olduğunun bildirilmesi kadar, FETÖ ile bağlantılı olmadığından emin olunan kişiler hakkında da gerekli bilginin verilmesi vatandaşlık görevidir” dedi. 

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, FETÖ mağdurları hakkında Başbakan Yıldırım’ın söylediği sözleri kendisinin 1.5 ay kadar önce söylediğini belirterek operasyonlarda gözaltına alınan, tutuklanan ya da görevden uzaklaştırılan FETÖ mağdurlarının bu mağdurluklarının giderilmesi gerektiğini belirtti.

“BAŞBAKAN’LA AYNI KANAATTEYİM”

“Sayın Başbakanın grup toplantısında yapmış olduğu açıklamalar aslında yaklaşık 1.5 ay kadar önce benim de burada yapmış olduğum açıklamalarla paralel bu manada açıkçası çok olumlu buluyorum. Özetle Sayın Başbakan şunu söyledi. Eğer sizin bildiğiniz, inandığınız yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir konu varsa bunu düzeltmek için harekete geçin, düzeltmek için irade ortaya koyun. Eğer sizin başaramadığınız bir şeyler varsa bunu bana getirin. Bunu Milletvekillerine hitaben söylüyor. Dolayısıyla burada ben aynı kanaati 1,5 ay ortaya koymuştum.”

“KUTLU OLAYINDA ÇOK ELEŞTİRİLDİM”

İl Genel Meclisi Eski Başkanı Mücahit Kutlu’nun FETÖ operasyonları kapsamına alınmasının ardından Kutlu’nun bu yapıla bağlantısı olmadığını söylediğinde tepkilere maruz kaldığını belirten Ercoşkun, bugün konuya yaklaşımının doğru çıkmasından duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi.

“İFTİRALARA MARUZ KALMIŞTIM”

“Maalesef bunun üzerinden de çeşitli iftiralara maruz kaldım. Buradaki olay oldukça net. Doğru bildiğin, inandığın ne varsa sonuna kadar bunun arkasına gitmek bize verilen oyların hakkını vermektir. Doğru bildiğimizi, inandığımızı savunmayacaksak, o zaman bu makamları işgal etmemizin hiçbir manası yok. Dolayısıyla bu süreçte de hele hele Bolu gibi küçük yerlerde bildiklerimizi, eğer bir kişinin FETÖ ile alakasını biliyorsak bu konuyu da ortaya koymamız lazım. Hiçbir şeyden çekinmeden.”

“FETÖ'CÜ OLMADIĞINDAN EMİN OLDUKLARINIZI BİLDİRİN”

“Ama alakasının olmadığını biliyorsak bunun da vatandaşlık görevi olarak ortaya konulması gerektiğini düşünüyorum. Hele de sorumlu makamlar tarafından yapılması şart. Bu süreci ancak bu şekilde az sıkıntı ile atlatabiliriz. Çünkü mücadele yapılırken, ister istemez bu kadar geniş bir tabanda kendini gizleyen, saklayan ve her türlü sapık fetvayı da referans alan yapıyla mücadele ederken burada bazı mağduriyetler olabilir. Ama bu mağduriyetleri de bir imtihan görmek lazım. Bu mağduriyetleri düzeltmek de en hafifinden buradaki sorumlu kişilerin görevidir. Önceliğimiz mücadeleyi kökünden, tabiri caizse FETÖ ile alakalı yapıyı tamamen kazıyıncaya kadar sonuna kadar yürütmek birinci önceliğimizdir. Ama diğer konularda tabiî ki bizim vazifemizdir.”

Kaynak - Burhan Yeşiltaş  - Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Fatih
    16 Ekim 2016 • 02:30
    Sayin vekilin aciklamalari taban icin,insanlik icin cok onemlidir.Bu hukumet sapla samani ayirabilirse bir sonraki secimlerde hedefi 12 den vurmus olur.Ayrica gercekten tuzaga dusurulmus esnafinda maduriyetinin giderilmesi gerek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.