VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN ÇOK CİDDİ İDDİALAR...

15 Ekim 2016

......................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Ali Ercoşkun bey’in icazetiyle Bolu’ya gelip müdür olan, FETÖ operasyonunda kuvvetli suç şüphesi ile tutuklananlar var. Ali Bey bunların hesabını verecek. Bolu’da bazı kamu görevlileri Ali Bey’in engellemesi ile bazı müdürlere dokunamadıklarını söylüyor, bunu herkes biliyor” iddiasında bulundu. Özcan iddialarının devamında, “Bolu’daki FETÖ operasyonların, özellikle yukarı doğru giden operasyonların, önünden arkasından hep Ali Bey çıkıyor. Nasıl oluyor bu iş. Bunları hepsini Sayın Cumhurbaşkanı bilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Köroğlu Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Biz geçmişte FETÖ’cülerle el ele diz dize göz göze oldukları fotoğrafları da iyi biliyoruz. Ali Ercoşkun Bey’in bir tuhaflığı daha da var. Artık herkesin dilinde de bu. Ali Bey, özellikle üst düzeyde adı FETÖ iddialarına karışmış olanlara sahip çıkıyor. Bunlara hemen sahip çıkıyor, kolluyor, koruyor. Ali Ercoşkun’un icazetiyle Bolu’ya gelip müdür olan, FETÖ operasyonunda kuvvetli suç şüphesi ile tutuklananlar var. Ali Bey bunların hesabını verecek. Bolu’da bazı kamu görevlileri Ali Bey’in engellemesi ile bazı müdürlere dokunamadıklarını söylüyor, bunu herkes biliyor. Gerekirse bu konuları açarız. Ali Bey bu FETÖ’cüleri üst düzey FETÖ’cüleri koruyup kollamaktan hemen vazgeçmeli, aklını da başına alsın” diye konuştu.

“BOLU’DAKİ BU GELİŞMELERİ SAYIN CUMHURBAŞKANI’NIN BİLMESİ GEREKİYOR”

Bolu’daki gelişmelerden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haberdar olması gerektiğini sözlerine ekleyen Özcan, “Bolu’daki bu gelişmeleri de Sayın Cumhurbaşkanı’nın da bilmesi gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanına da birkaç kelime ile ben bunları yazılı olarak iletmeyi de bilirim. Beştepe’ye kendim gitmiyorum ama postacıların Beştepe’ye kadar gittiğini biliyorum. Ali Bey’i de buradan son kez uyarıyorum. ‘FETÖ ile mücadele talimatını Ankara’da alıyor, gereğini yapıyorum’ diyor. İspanya’da FETÖ’yü anlatıyorum diye Bolu basınına haberler geçiyor. Bolu’daki FETÖ operasyonların, özellikle yukarı doğru giden operasyonların, önünden arkasından hep Ali Bey çıkıyor. Nasıl oluyor bu iş? Sahip çıkmaktan vazgeçin, tekrar uyarıyorum, adam gibi bu iddiaları araştırın. Sabrımızı da zorlamasınlar, herhalde FETÖ ile mücadele ediyorum diyen Sayın Cumhurbaşkanının da bu gelişmelerden haberdar olması kendisini rahatsız eder” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.