VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

78 YAŞINDAKİ ŞAHIS TUTUKLANDI

10 Kasım 2016

....................

Bolu’nun Seben ilçesinde kız kardeşinin engelli kızına samanlıkta tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Seben’in Kesenözü Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, 78 yaşındaki Rafet Ö., 2015 yılının Aralık ayında samanlıkta kız kardeşinin 50 yaşındaki zihinsel engelli kızı A.Ö’ye cinsel tacizde bulundu. Amcası Fagrettin Ö. ile birlikte köyde kalan A.Ö. yaşadıklarını yengesini anlattıktan sonra jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Zihinsel engeli A.Ö., D.S. isimli başka bir şahsında kendisine tacizde bulunduğunu söyledi.

"BENİM CİNSEL HAYATIM BİTTİ"

 Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada, Rafet Ö. ve D.S.’nin 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Mahkemede suçlamalası kabul etmeyen Rafet Ö., “Benim cinsel hayatım bitti. 78 yaşındayım ve böyle bir şey yapmam mümkün değil. Olay günü tırnaklarını kestirmek için yeğenim bana geldi. Sol tarafını kullanamıyordu. Ben de uzamadığı için kesmedim ve çay içip gitti. Kendisine başka bir temasım olmadı. Suçlamaları kabul etmiyorum” şeklinde konuştu. D.S. ise kendisine iftira atıldığını ifade ederek, “Köyde bazı kişiler bana iftira attı. Beni çekemeyen insanların işi” dedi.

İÇ ÇAMAŞIRI İNCELENDİ

A.Ö.’nün iç çamaşırından alınan biyolojik örneklerin Rafet Ö’ye ait çıktığına dair Adli Tıp Raporu sonrasında mahkeme şahsın tutuklanmasına karar verdi. D.S.’nin tutuksuz yargınlanmasına devam edilmesine ve duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.