VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK AVANTAJI KAÇIRDIK

26 Kasım 2016

..................

Boluspor, altın değerindeki 3 puanı Bandırmaspor deplasmanında bıraktı. Kırmızı beyazlı ekibimiz Göztepe’nin puansız kapattığı haftada rakibi karşında etkili oyun ortaya koymayarak 25. dakikada Henrique’nin golüne engel olamadı. Santos'un cezalı olması, Jansen'in 10. dakikada sakatlanarak oyun dışında kalması sonrasında takımımız etkili olamadı. Boluspor 23 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Bandırmaspor ligdekini ikinci galibiyetini kazandı.

SONER’DEN KRİTİK KURTARIŞ

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya Bandırmaspor etkili başladı. 3’üncü dakikada gelişen Bandırmaspor atağında yapılan ortayı kafa ile ağlara göndermek isteyen Doğan’ın kafa vuruşunu Soner parmaklarının ucuyla çeldi. Bu dakikada ev sahibi takım gole çok yaklaştı. Boluspor karşılaşmanın 11’inci dakikasında zorunlu bir değişikliğe gitti. Sakatlanan Jansen’in yerine Tunahan oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle geçildi.

 BANDIRMASPOR GOLÜ BULDU

Bandırmaspor maçın 26’ıncı dakikasında öne geçti. Kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Brinner topu ağlara gönderdi. Ev sahibi takım bu golle Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30 dakikalık bölümü Bandırmaspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

 İLK YARIDA VASATI AŞAMADIK

Kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikalık zaman diliminde rakibine karşı oyun kurmakta zorluk çekti. Kalesinde bir çok gol pozisyonu gören Boluspor’da ilk yarı boyunca ayakta kalan oyuncu kaleci Soner şahin oldu. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Bandırmaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.  

  • BÜYÜK AVANTAJI KAÇIRDIK
  • BÜYÜK AVANTAJI KAÇIRDIK
  • BÜYÜK AVANTAJI KAÇIRDIK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.