VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 30 KASIM ÇARŞAMBA

30 Kasım 2016

.................

1- Aşağısoku Mahallesi sakinlerinden Hacı Ali Güler'in eşi, Bedrettin Sadettin, Muharrem Güler'in annesi, Kamile, Necmiye, Kerime Güler'in kayınvaledisi, Nurettin, Nurten, Ali, Arzu, Hatice ve Zehra Güler'in babaannesi, Azize GÜLER  Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağısoku Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 2-Küçükberk Mahallesi sakinlerinden Mustafa Aksoy'un eşi, Sabriye Güney, Fatma Özkan ve Fikriye Özkan'ın annesi, Şerafettin Güney, Ahmet Özkan, Hasan Özkan'ın kayınvalidesi, Hatice AKSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Küçükberk Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 3-Kıbrıscık Alanhimmetler Köyü sakinlerinden Fatma Çağlı'nın eşi, çağlayan plastiğin sahibi Abdullah Çağlı'nın babası, Fatma Çağlı'nın kayınpederi, Hüseyin, Fedime, Serpil ve Zeyneti Çağlı'nın dedesi, Hüseyin ÇAĞLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Balcı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Seben İlçesi Kuzgölcük Köyü sakinlerinden Emekli Öğretmen Cemali Tunalı'nın babası, Selçuk, Mesut ve Özlem Tuna'nın dedesi, Osman TUNA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Balcı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar Balcı Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5-Elmalık Köyü sakinlerinden İlhan Kubilay'ın eşi, Ülkü Mert, Sevgi Akad, Ender Kubilay'ın babası, Merhum Engin Mert, Yahya Akad ve Gül Kubilay'ın kayınpederi, Bolu Devlet Hastanesinden emekli, Fuat KUBİLAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Elmalık Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Doğancı Köyü sakinlerinden Emekli Öğretmen Kamil Kapucuoğlu ve Huri Korkmaz'ın babası,  Mehmet KAPUCUOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Doğancı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • ENVERGLCAN-EMORYKMH
    30 Kasım 2016 • 02:19
    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR DEMİŞ. HZ.PEYGAMBERİMİZ.S.A.V. SON ALTI AY İÇİNDE,ANNE YARISI TEYZEM MAKBULE DEMİRİ VE OĞLU ,GEREDE ORTAOKUL ARKADAŞIM, NACİ DEMİR AĞABEYİMİ,PEŞİNDEN SEYFİ CİN AĞABEYİMİ,3 AY ÖNCEDE SEVGİLİ ANNEM FATMA GÜLCAN I KAYBETTİM.İNANIN 18 YIL KALDIĞIM İSTANBUL DA ANCAK BİR HAFTA DURABİLDİM.O DA SAĞLIK KONTROLLÜM NEDENİ İLE. BUGÜN BOLU MUZDA VEFAT EDEN,SAYGIDEĞER HEMŞERİLERİMİZE ALLAH DAN RAHMET DİLİYORUM.MEKANLARI CENNET OLSUN.N
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.