VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ANNECİĞİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ"

9 Aralık 2016

.......................

Bolu’nun Çaydurt Köyü’nde yaşayan evli ve biri 10 aylık diğeri 6 yaşında iki çocuk annesi olan 23 yaşındaki Meral Tokma’dan 26 gündür haber alınamıyor. Meral Tokma’nın 6 yaşındaki oğlu Mehmet Kaan Tokma, annesine seslenerek “Annecim çok özledim ben seni” dedi.

 Edinilen bilgiye göre, Bolu’da tavuk fabrikasında kümes bakıcısı olarak çalışan 29 yaşındaki Cevat Tokma ile 6 yıllık evli olan Meral Tokma, 13 Kasım tarihinde sobaya odun almak için dışarıya çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi tarafından kayıp ihbarı verilen Meral Tokma’nın telefonuna ulaşılamazken kendisine ait sosyal paylaşım hesaplarının da dondurulduğu tespit edildi.

“LÜKS YAŞAMAK İSTİYORDU”

26 gündür kendisinden haber alınamayan Meral Tokma’nın eşi Cevat Tokma, eşinin lüks yaşamaya meraklı olduğu ve internet üzerinden iş vaadiyle kandırılmış olabileceğini belirterek, “Hiçbir sorunumuz yoktu. Her zamanki gibi ben sabah işe gittim. Gece de bir sıkıntımız olmadı.  Neden böyle oldu bilmiyorum. Bana ‘Ben seninle evli kalmak istemiyorum’ diyebilirdi. Çocuklarım da gittiği için üzüntülü. Nereye gitti bilmiyorum, kendi isteğiyle mi gitti yoksa kaçırıldı mı bilmiyorum. Daha önce de gittiği oluyordu ama ya babasına ya da halasına gidiyordu. Ben gidip alıyordum, şimdi nereye gittiği belli değil. Çocuklardan birisi 6 yaşında birisi 10 aylık nasıl bırakıp gitti bilmiyorum. Telefonundan kimlerle konuşmuş diye baktım ama oradan da bir şey çıkmadı” dedi.

“BORÇLARIM VARDI”

Cevat Tokma, “Meral ile 6 yıllık evliydik. Benim de çaresizliğimden olmuş olabilir. Borçlarım vardı. Onun da çalışmasına ihtiyacım vardı. Çalıştığı yerde gece soğuk oluyor diye gitme dedim. İşten çıktıktan 3-4 gün sonra böyle oldu. Çevresiyle irtibata geçtik ama onlara da bir şey söylememiş. Sosyal medyasına mesaj atıyordum ama şimdi hesap kapatılmış mesaj da atamıyorum. Kendi mi kapattı yoksa zorla mı kapatıldı onu da bilmiyoruz.

“ONU KIZIMDAN AYIRMIYORDUM”

Kendisinden günlerdir haber alınamayan Meral Tokma’nın 65 yaşındaki kayınvalidesi Hacer Tokma, gelini ile hiçbir sorun yaşamadıklarını, kendisini kızlarından ayrı görmediğini ifade ederek, “İki çocuğunu neden bıraktı gitti bilmiyorum. Büyük olanı birkaç kere bıraktı gitti de küçüğü daha 10 aylık. Hangi anne çocuğunu koyup gider. İşi gücü telefondu. Sürekli elinde telefonla ilgileniyordu. Bana deseydi ki ben halama gideceğim deseydi git derdim. Kızımdan ayırmadım onu hiç. Kimse ye de laf söyletmedim” diye konuştu.

ANNESİNE SESLENDİ

6 yaşındaki Mehmet Kaan ise, annesine seslenerek, “Annecim çok özledim ben seni. Lütfen eve geri dön” diyerek annesine olan özlemini dile getirdi. 

  • "ANNECİĞİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ"
  • "ANNECİĞİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ"
  • "ANNECİĞİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ"
  • "ANNECİĞİM ÇOK ÖZLEDİM SENİ"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.