VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞSAVCI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

16 Aralık 2016

...................

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, bugüne kadar Bolu genelinde 700 şüpheli hakkında işlem yapıldığını ve bunların arasında 80 kişinin firari olduğunu belirterek, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in doktoru Prof. Dr. Mehmet Yazıcı hakkında kırmızı bülten çıkarıldığını söyledi. 

 Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmalarının ilk günkü kararlılığıyla devam ettiğini söyledi.

“O NOTLA İLGİLİ İCELEME BAŞLATILDI”

Kasım ayında Bolu F Tipi Cezaevi'nin çatısına yazılan 'Komutan F.E. Adli İmam' imzalı “Öncelikle Mehdi hazretleri ve Allah yar ve yardımcımız olsun. Hiç merak etmeyin 22 Kasım’da beklenen suikast gerçekleşecek ve yeni hükümet tarafımızdan kurulacak. Gizlenen dava arkadaşlarımız elbette bunu CIA’nın desteğiyle başaracaklardır” notuyla ilgili mahkumların yazı ve imza örneklerin alarak çalışma başlattıklarını söyledi.

“ÖRGÜTÜN YÜZDE 80’İ ORTAYA ÇIKTI”

Bolu’da FETÖ/PDY soruşturmalarının kararlılıkla devam ettiğini ve neredeyse örgüt profilinin yüzde 80 ortaya çıkarıldığını belirten Mehmet Yurtseven, “Bugüne kadar 700 kişi hakkında işlem yapıldı. Yaklaşık 250 kişi tutuklandı, 250 kişi adli kontrol şartıyla ve 120 kişi de direk serbest bırakıldı. Aralarında interpol aracılığıyla kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan kişilerin de olduğu 80 kişi var. Halen soruşturmalar devam ediyor ve bu sayılar daha da artacak” şeklinde konuştu.

   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.