VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 OCAK CUMA

13 Ocak 2017

....................

1- Dörtdivan İlçesi Kargıbayramlar Mahallesi halkından Ahmet HINÇAL'ın eşi, Ramazan HINÇAL, Mustafa HINÇAL, Melek Dilek CAN, Şerife TURAN ve Meryem CANTÜRK'ün anneleri; Emine HINÇAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Kargıbayramlar Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Gerede İlçesi Kösreli Köyünden Merhum Kemal Akçakoca'nın eşi, İbrahim Akçakoca'nın annesi, Ekrem Ayyıldız'ın anneannesi, Kurban, Kemal ve Fatih Akçakoca'nın babaanneleri; Şayeste AKÇAKOCA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kösreli Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Kılıçarslan Mahallesi halkından, Hikmet YAŞAROĞLU'nun eşi, Erol, Erdoğan ve Okan YAŞAROĞLU'nun kardeşi Salim ve Selim YAŞAROĞLU'nun babası; Yücel YAŞAROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kılıçarslan Mahalle Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4- Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesi Gölcük Köyü Tekirler Mahallesi halkından, Fatma AÇIKGÖZ, Hüsamettin SARIKAYA, Nurettin SARIKAYA ve Sadettin SARIKAYA'nın babaları; Mustafa SARIKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu Taşkesti Gölcük Köyü Tekirler Mahalle Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Tabaklar Mahallesi halkından Merhum Şevki GÜNGÖR'ün eşi, Ayşe GÜNGÖR'ün oğlu, Safiye GÜNGÖR'ün eşi, Şevkican ve Elif GÜNGÖR'ün babaları, İsmail GÜNGÖR'ün kardeşi, Bolu esnaflarından; Murat GÜNGÖR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Yozgat Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.