VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 OCAK CUMARTESİ

14 Ocak 2017

.....................

1- Kırha Köyü halkından Merhum Hatice YÜCEER'in eşi, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar YÜCEER, İlhan ERHAN ve İbrahim YÜCEER'in babası; Mevlüt YÜCEER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kırha köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Yazıören Köyü halkından, Yusuf YERLİKAYA'nın eşi, Ayhan, Hakan YERLİKAYA, Aysel YAMAN, Müyesser ALTIN, Yasemin ALTIN, Ayten SARİH, Kamile ERDOĞAN'ın anneleri; Emine YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yazıören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Örencik Köyü halkından Merhum Fatma ve Cemalettin HOLAT'ın oğlu, İsmail ve Tuğba HOLAT'ın babası, Münevver HOLAT'ın eşi, Başoğlu kablo çalışanlarından; Mesut HOLAT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Örencik Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Mudurnu ilçesi Uğurlualan Köyü halkından, Mehmet, Nevzat ve Ziya Uğur'un babaları; İsmail UĞUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Uğurlualan Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat  10:30'da müftülük önünden araç kaldırılacaktır.

5- Banaz köyü halkından, Mehmet ÖZÇETİNKAYA'nın gelini, Bolu Belediyesi'nden emekli Merhum İsmail BULUT ve Sabriye BULUT'un kızı, Bedriye BÜK, Hatice TOZAN ve Harun BULUT'un ablaları, Yukarı çarşı esnaflarından İsmail ÖZÇETNKAYA'nın eşi; Kadriye ÖZÇETİNKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 

Cenazesi bugün Büyük Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 6- Kıbrıscık İlçesi Nadas Köyü halkından Merhume Hatice ERTEM'in eşi, PTT'den emekli  Hamdi ERTEM ve Bahize ÖZDEMİR'in babaları, Seher, Hamiyet ve Erdal ERTEM'in dedeleri, Münevver ERTEM'in kayınpederi; Hüseyin ERTEM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Nadas Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

7-  Ankara Bolulular Platformu üyesi, Kıbrıscıklı Kabil Çeltek'in annesi; Emine ÇELTEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlıgı'na defnedilecektir.

8- Kıbrıscık Kökez Köyü Bağışlar Mahallesi halkından, Mehmet BOZKURT, Solmaz ŞANLI, Zemine  ÇAY ve Elvan ALTINDAŞ'ın babaları, İsmail ÇAY, Ahmet ŞANLI, terzi Cemal ALTINDAŞ'ın kayınpederi; Ali BOZKURT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Kıbrıscık Kökez Köyü Bağışlar Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Saat  13:00'de Aktaş Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.