VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ OPERASYONUNDA 20 GÖZALTI

22 Ocak 2017

..................

Bolu merkezli 8 ilde Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik başlatılan operasyonda örgütün haberleşme sistemi by lock ve eagle kullandıkları gerekçesiyle aralarında asker ve öğretmenlerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Operasyonların hız kesmeden devam edeceği belirtildi. Bolu polisinin örgütün mali yapısına önümüzdeki günlerde büyük darbe vuracağı ifade edilirken, polisin PKK terör örgütünün sempatizanlarına ve propagandasını yapanlara karşı da etkili operasyon hazırlığı içinde olduğu gelen bilgiler arasında.

 Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin hassas çalışması sonrasında başlatılan operasyonda Bolu merkezli 8 ayrı eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyonda Bolu, Adana, İstanbul, Ankara, Kırşehir, Aksaray, Mersin, Kahramanmaraş ve Kayseri’de çok sayıda ev işyerine baskın düzenlendi. FETÖ üyesi oldukları tespit edilen ve örgütün haberleşme sistemi by lock ve eagle kullandıkları tespit edilen 21 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Operasyonda aralarında asker ve öğretmenlerin bulunduğu 20 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin arandığı belirtildi. Şahıslar sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri için Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.