VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 30 OCAK PAZARTESİ

30 Ocak 2017

.................

1-Mudurnu İlçesi Beyderesi köyü halkından (Merhum) Fikret KESKİN'in eşi, İmdat, Nejla ve Tuğba KESKİN'in anneleri; Hikmet KESKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Beyderesi Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Deveören köyü halkından (Merhum) Ali AYMAZ'ın eşi, Gülnari, Latife, Zeyneti, Canan, Durmuş Ali, Ömer, Havva ve Arzu'nun anneleri; Güllü AYMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Deveören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. NOT:Saat:11:00'de Kebap 14 önünden araç kaldırılacaktır.

3-Bolu esnaflarından (Merhum) Sucu Vakıf ÖZÇERİ'nin oğlu, Sucu Sami ÖZÇERİ ve Köy hizmetlerinden emekli Serdar Mümtaz ÖZÇERİ'nin abisi, Necibe ÖZÇERİ'nin eşi, Dilek, Funda ve Deniz ÖZÇERİ'nin babaları; Mehmet Sami ÖZÇERİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Borazanlar Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Mengen İlçesi Kavacık Köyü Kökem Mahallesinden Hızarcıoğullarından; Abdullah ARSLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur: Cenazesi bugün Kökem Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Yukarı çarşı esnaflarından, Nevin CANPOLAT'ın eşi, Neriman İNANÇ, Semih ve Melih CANPOLAT'ın babaları, Ayşe ve Ayşegül CANPOLAT'ın kayınpederi, Eray, Hande, Onurhan, Olcay, Koray ve Kutay'ın dedeleri; Hacı İbrahim CANPOLAT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saat:12.00'de Gölyüzü mahallesindeki evinden alınarak Büyük Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşagısoku Mezarlığı'na defnedilecektir.

 6-Karamanlı mahallesi sakinlerinden yukarıçarşı esnaflarından demirci (Merhum) Hafız Mehmet ÖRS'ün eşi, Emekli Resim öğretmeni, Emine ÖRS'ün annesi, Ufuk ÇELİKCAN'ın anneannesi; Hatice ÖRS Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi Yeşil Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.