VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKTÖR COŞKUN'DAN REFERANDUM AÇIKLAMASI

30 Ocak 2017

....................

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, “2023 ve 2071 hedeflerimiz ve dünyadaki tüm olaylar dikkate alındığında daha hızlı ve en önemlisi de karar mekanizmalarını sadeleştiren Cumhurbaşkanlığı sistemini destekliyor ve evet diyorum” dedi.

 Mevcut sistemin vesayetlere zemin hazırlama ve kriz üretme kapasitesini vatandaşlar olarak hep birlikte yaşandığını ifade eden AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, “Referanduma sunulan ve Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören Anayasa değişikliğini ülkemizin geleceği açısından olumlu buluyorum. Son dönemde kat ettiği gelişmelerle Türkiye artık kabına sığmayan bir ülke haline geldi. Geçmişe baktığımızda mevcut sistemin vesayetlere zemin hazırlama ve kriz üretme kapasitesini vatandaşlar olarak hep birlikte yaşadık ve gördük. İstikrarı sürekli kılacağına inandığım böyle bir değişikliğin artık elzem olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“EVET DİYORUM”

Rektör Coşkun, “Ülkemizin coğrafi konumu, stratejik hedef olarak önümüze koyduğumuz 2023 ve 2071 hedeflerimiz ve dünyadaki tüm olaylar dikkate alındığında daha hızlı ve en önemlisi de karar mekanizmalarını sadeleştiren Cumhurbaşkanlığı sistemini destekliyor ve evet diyorum” sözlerini kaydetti.

 

1 yorum yapılmış
  • Cevat
    1 Şubat 2017 • 03:16
    Bazı fetöcüler kamuoyunda sevilmedikleri için evet diyorum diye açıklama yaparak antipati yaratmaya çalışıyorlar. "İnadına Tayyip" sloganı ile hareket edenler, şimdi bu fötocu evet diyorsa ben de Hayır diyorum diyen vatandaşlar çoğalmaya başladı. Onun için bürokrat kesimi ve tarafsız olması gerekenler açıklama yapmamalı ve açıklama yapanlara da soruşturma açılmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.