VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN DEV PROJE MÜJDESİ

30 Ocak 2017

.....................

Geçtiğimiz hafta göreve gelen Abdullah Abat başkanlığındaki MÜSİAD Bolu Şubesi yönetim kurulu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, Karacasu beldesinde dünyanın en ünlü kaplıca şehri olan ‘Karlovy Vary’ olarak planladıklarını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkanlık makamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulunda görevi devralan Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

“Bolu için temaslarımızı sürdürüyoruz”

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, “MÜSİAD Bolu Şubesi olarak bizler Bolu için ne yapabiliriz düşüncesiyle temaslarımızı sürdürüyoruz. Bolumuz ve milletimiz adına bir yol haritasını çizdik. Üzerimize düşen bir şey varsa iş adamları ve sanayiciler olarak elimizden geleni yapacağız. Sürekli sizlerle temas haline olmayı umuyoruz” dedi.

 MÜSİAD’lı iş adamlarını ağırlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da şube Başkanı Abat ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek, yeni süreç için başarılar diledi.  Ziyaret esnasında şehrin geleceğine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Bolu, tüm ilçeleriyle birlikte gelecekte nasıl bir il olması gerektiğinin kararını verdi” dedi.

“Bolu turizm, spor ve sağlık şehri olacak”

Yılmaz, Türkiye’de genel vizyonunu tamamlamış ilk ilin Bolu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Artık Bolu şuan ne konuma geldi, nereye doğru gidiyor ve gelecekte nerede olacak’ diye düşünmüyor. Bolu turizm, spor ve sağlık şehri olacak. Örneğin Karacasu’yu ‘Karlovy Vary’ (Dünyanın en ünlü kaplıca kentlerinden biri) olarak planladık. Tabi bu projelerde yatırımcılara çok büyük iş düşüyor. Şu an hem turizm, hem spor, hem de sağlık alanında yatırım yapacaklar için alt yapı olarak hazırız. Bu yatırımlar için MÜSİAD bünyesindeki yatırımcıları da davet edebiliriz.”

 Başkan Yılmaz, daha sonra MÜSİAD yönetimine Bolu’nun vizyon projeleri hakkında bir sunum yaptı.

  • BAŞKAN'DAN DEV PROJE MÜJDESİ
  • BAŞKAN'DAN DEV PROJE MÜJDESİ
  • BAŞKAN'DAN DEV PROJE MÜJDESİ
4 yorum yapılmış
  • Ertan
    30 Ocak 2017 • 10:03
    İlk bas bi yollar yapilsinda sonra turizim gelir ön takim yaptirmaktan cukurdan kacmaktan biktik artik
  • krolu
    30 Ocak 2017 • 12:13
    yollar düzelmeden bu iş olmaz ...bu çukur dolu yollarla millete rezil oluruz ... turist karacasuya varamadan sanayiye gitmeye mecbur kalır
  • Ali
    1 Şubat 2017 • 00:53
    Köstebek yarış pitesti yollar
  • Rambo
    2 Şubat 2017 • 09:13
    Önce yol
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.