VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞADAMLARI KAN BAĞIŞLADI

8 Şubat 2017

.....................

Bolu’da, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ve Kızılay işbirliği ile ‘Kan Bağışı Kampanyası’ düzenlendi. 70 işadamı kan bağışında bulunurken, Şube Başkanı Abdullah Abat, “Kan bağışının önemi konusunda tüm üyelerimizi bilinçlendirdik ve Bolu halkını da bu projeye dahil etmek istedik” dedi.

 Bolu’da D-100 karayolu üzerinde bulunan MÜSİAD binası önünde işadamları öncülüğünde ‘Kan Bağışı Kampanyası’ başlatıldı. Bolu Kızılay Şubesi işbirliği ile başlatılan projede 70 işadamı kan bağışında bulundu. MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Abdullah Abat, “Kan bağışının önemi konusunda tüm üyelerimizi bilinçlendirdik ve Bolu halkını da bu projeye dahil etmek istedik” dedi.

“KAN HERKESE LAZIM OLABİLİR”

Kan bağışının bir insana verilebilecek en güzel hediye olduğunu ifade eden Abat, “Ülkemizde maalesef kan bağışı yapan birey sayısı çok az. Kana ne zaman ihtiyaç olacağı belli olmuyor. Bir trafik kazasında, doğum esnasında veya kronik hastalıklarından dolayı insanların kana ihtiyaçları olabiliyor. Kan bağışlayan insanın sağlıklı bir birey olma ve kan değerleri açısından, kemik iliği yağlanmasının engellenmesi ve kanın tekrardan vücuttaki hücreleri yenilemesi açısından sağlıklı olabileceğini bütün üyelerimize belirttik. Bugün 70-80 civarında bağışçımız olacak. Kızılay’a bu işbirliği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  • İŞADAMLARI KAN BAĞIŞLADI
  • İŞADAMLARI KAN BAĞIŞLADI
  • İŞADAMLARI KAN BAĞIŞLADI
  • İŞADAMLARI KAN BAĞIŞLADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.