VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TELEFERİK PROJESİ İÇİN START VERİLDİ

8 Şubat 2017

.....................

Bolu Gölcük Tabiat Parkı’ndaki teleferik projesinin ardından çokça turist çeken dağ kızağı projesini hayata geçirmek için kolları sıvayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendi kendini amorti edecek olan dağ kızağı projesinin 9 milyon TL’ye mal olacağını ifade etti.

Bolu Takip Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’nun haberine göre, Gölcük Tabiat Parkı’nda teleferik projesinin olmazsa olmazlardan olduğunu kaydeden Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, dağ kızağı projesinin kendi kendini amorti edecek bir yatırım olacağını söyledi.

“Uygun kredi bulunursa…”

Dağ kızağı projesi için 9 milyon liralık bir yatırım öngörüldüğünü ifade eden Alaaddin Yılmaz, “Dağ kızağını avantajlı kredi bulabilirsek yapacağız. Yoksa mutlaka yapmamız gereken bir proje değil. Ancak yurt dışında çokça turist çeken, Gölcük gibi yerlerde uygulanan projelerden biri. Kendi maliyetini de kısa zamanda amorti edebiliyor. Uygun bir kredi bulabilirsek hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Karacasu Gölcük arasında olacak

Adrenalin tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği dağ kızağına Gölcük’ten binenlerin yolculuğu Karacasu’da son bulacak. Başta Avusturya olmak üzere İtalya ve Almanya’da oldukça tercih edilen dağ kızağı, Bolu’da da misafirler için faaliyete geçirilecek.

3 yorum yapılmış
  • yollar
    9 Şubat 2017 • 03:45
    belediye çalışanları helikpterle mi gidiyor işe? belediye başkanı, bolunun birinci sorunu yollar oldu ...
  • Bolusevdals
    9 Şubat 2017 • 03:37
    Haklısın bolulu. Arabalarımız ne hale geliyor. Yolları yapın, bozulan yerleri düzeltin. Gölcük'e giderken yolu severek gidiyoruz. Önce yollar lütfen sayın başkan...
  • bolulu
    8 Şubat 2017 • 23:43
    sayın başkan boluda yaşayanlar kızak istemiyor yol istiyor sağır sultan duydu siz duymadınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.