VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 11 ŞUBAT CUMARTESİ

11 Şubat 2017

...................

1- Dörtdivan ilçesi Aşağıdüğer Köyü halkından Mehmet, Rahmi ve Meryem ARSLANTEKİN'in babaları; Süleyman ARSLANTEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Aşağıdüğer Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Demirciler Köyü halkından Mehmet BULUT, Ali ACAR'ın kayınpederi, Merhume Ayşe BASMACI'nın eşi, Ayşe, Firdevs ve Sabri BASMACI'nın babaları; Sabri BASMACI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Demirciler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Kıbrıscık ilçesi Alemdar Köyü sakinlerinden Merhum Alişan ve Merhume Emine GÜRCAN'ın kızı, Mehmet BİLGİN'in eşi, Merhum Ahmet BİLGİN, Zeynatı, Hasan, Hedime ve Ali BİLGİN'in anneleri; Milta BİLGİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kürkçüler Mahallesi Memursen Toki Camii'nde kılınacak öğle ve ceneze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Mengen Nazırlar Köyü Bekirler Mahallesi halkından Kaymakamlık personeli Gürol TUNA’nın annesi; Gülfer TUNA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kadısusuz Köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

 5- Mengen Çayköy Halkından Ziya GÜMÜŞDAĞ’ın eşi; Melahat GÜMÜŞDAĞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çayköy'de kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

6- Mudurnu İlçesi Dedeler Köyü halkından Selme TIRIK, Hikmet KOÇ ve İsmet ÇAKIR'ın anneleri, Fehmi, Rahmi, Dilek TIRIK'ın anneannesi; Emine KARACA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Dedeler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • aliciplak
    15 Şubat 2017 • 08:56
    Oldu dun bugün öğle namazından sonra gomuldu
  • kezbanciplak
    15 Şubat 2017 • 09:00
    Yağmurca koyunden ali Ciplak dun hakkirahmetini kavuştu bugün öğle namazından sonra koy mezarlığı na gömüldü
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.